Koje stranke ce biti zbrisane sa politicke scene nakon izbora?

no_problem:
Мислим да су то твоја наклапања и ширење међустраначке мржње. Шта тебе боли увце шта ће гласачи радикала? Води ти бригу о томе шта ће гласачи твоје партије.
ja namam moje birace jer nemam ni moju partiju nisam ja skojevac ko ti ,a cinjenica je da ce deo ljudi biti frustriran sto je i logicno jer ako jedna partija dobija na vise poslednjih izbora najvise glasova a ostaje dalje od vlasti onda tu nesto ne valja.Vise srece za 4 godine .

Прво, ја нисам скојевац, друго нисам ни мислио да ти имаш своје бираче, него сам мислио да бринеш о бирачима партије за коју ти гласаш, треће пази да ти се снови не сруше на изборима, четврто СРС долази на власт, пето ЛДП нема ни 3%, ДС ће прећи цензус али неће имати више од 22%, шесто ДСС и СРС ће правити коалицију, седмо заболе ме шта ти мислиш о Уставу и о гласачима СРС, осмо могао би мало да порадиш на свом понашању, девето мислим да си претерао у вређању бирача СРС.

Ово прелази све границе твоје пристојности и уопште границе људском разума шта ти причаш. Али добро, пошто ВАШ ПРЕДСЕДНИК може да вређа можете и ВИ. То ВАМ је једини АРГУМЕНТ против СРС. Што се тиче власти, СРС и ДСС ФОРМИРАЈУ ПАРЛАМЕНТАРНУ ВЕЋИНУ, а ти плачи п... плачи

no_problem:
Ово прелази све границе твоје пристојности и уопште границе људском разума шта ти причаш. Али добро, пошто ВАШ ПРЕДСЕДНИК може да вређа можете и ВИ. То ВАМ је једини АРГУМЕНТ против СРС. Што се тиче власти, СРС и ДСС ФОРМИРАЈУ ПАРЛАМЕНТАРНУ ВЕЋИНУ, а ти плачи п... плачи
sad stvarno moram da budem nepristojan al ti si idiot ja ti spomenem neispunjena obecanja SRSa pred ranije izbore a ti kazes meni da sam nepristojan sta treba da ti pricam kako ste vi pobedili na izborima ,sacuvali Srbiju do Karlobaga, kako je Toma predsednik Srbije ,kako nam je lebac tri dinara da bi onda bio pristojan po tvojim merilima . :roll:
PS ja ne bi imao bog zna sta protiv i radikalske vlade ali je malo verovatno da ce do nje doci

g17 i spo...

no_problem:

skočio nivo šešelja u krvi, a?

roque_stampedo:
Sta mislite koje ce stranke biti zbrisane sa politicke scene nakon sledecih izbora?

Ja mislims SPO, G17 i Nova Srbija.

Колега, дефинишите ми молим вас шта то значи "избрисан". Извршите декомпозицију појма.

Јер празилук-политичарима је немогуће забранити "друштвени рад", а исто је немогуће забранити позивање у естрадне емисије. Па БаДиЂ није избрисан ни пошто у родном му Обреновцу није добио ни за цензус.

Ако мислите на то које ће странке остати ван парламента, за СПО бих се сложио, НС ће у коалицију са ДСС, за Г17 одиграјте из кеца у двојку. Сигурно вам је да се кладите да ће испушити они који позивају на бојкот референдума. Они вам одлазе на оно што би наши стари рекли "сметлиште историје". А модерно се то зове "Пирамида", "Утисак Недеље", "Полиграф", "Замка"...

_Milanche_:
cesto gresi u kucanju ako pogledas more poruke a ponekad mi se desi da se zezanem i u pravopisu zbog pisanja u brzini.
Ali i inace ne mogu da se poredim sa tako prepamentim kao ti i ovaj kolega.
Daleko bilo da sam ja i pametna kamoli prepametna (prepametni su mnogo dosadni) ali mi vec pocinje setatiti po ganglijama ovo J, te biJo, te patriJote......
Sto se tice gresaka pri kucanju, ja sam vec rekla, Sale je na prvom mestu ja na drugom, ostali neka se postroje sami (od glagola postrojiti, da ne bude neke "zabune) :oops:

Back