Роман
Početnik
- Poruka
- 43
Здрави, ја сам се уклао на овај форум како бих боље упознао српски народ, па и све остале народе на Балкану. Моја жена је из Албаније, она ми је јос пре пар година говорила да истражујемо Балкан, она Балкан сматра својим домовином. Веома млада је напустила своју домовину у времену рата и неке случајеве је досла у Русију, где смо се ми упознали. Пре пар година смо обишли скоро све градове на обали Албаније, неколико планина у Босни и Херцеговини. А у Србији смо само обисли главни град Београд, ништа посебно, град као сваки. Срби су нас лепо декалирали, врло су били пријатни према нама, осим пар таксиста, али ни код нас није боља ситуација са таксистима. Срби нас сматрају браћом, али и великим алкохолкарима, што мени није драго. У Србији и Русији се такође пије алкохол, али они ипак алкохолцарима. У Русији се претварано алкохолно пије у кући са друштвеним, док у Србији влада локалним. Срби су људи који много смеју, стално су насмејани. Сам сам се уверио у лепотици на Балкани, ове године планирао је да обилазим природне локалитете у Србији. Ако можете дате неке предлоге. Спасибо
((Извините на правописне грешке, искористите у већини случајева преводилац))
((Извините на правописне грешке, искористите у већини случајева преводилац))