Kоје предмете највише мрзите?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moja iz engleskog lici na metlu, mrsava je, a kosu ima plavu, paz osisana... A istoriju mi predaje profan koji lici na popu, jos samo fali da pocne da nam drzi liturgije... Ajoj, mrzeo sam istoriju u osnovnoj i to sve zbog profesorke... Ona me je zesce nervirala, stalno joj je smetalo to sto sam ja bled u licu... Pa kao, dete oces malo farbe da ti dam, pa sta ti je dete da vidim ruke, ijao sto su hladne... Naravno da su hladne, ja se tresem od straha cim me prozove, jos me je pitala 3 puta da joj pricam o Milosu Obrenovicu... Krava iskompleksirana! :lol:

Pa dobro, ni ja bas ne volim fizicko. Ranije mi je bilo jedan od najneomiljenijih predmeta, ali prosle i ove godine je profa prestao da nas stalno smara kojekakvim glupostima i trenira strogocu, tako da je sad ok. Cak mi ponekad i prija da se malo istrcim posle pet casova zvankanja istorije, filozofije, sociologije, knjizevnosti... Samo sede i pricaju, a ti samo sedis i slusas i aaauuuu...

mrzim geografiju jer me tako smori.... ubistvo... a onda ruski - fujj- mada ja ruski odlično znam, ali me smori isto koliko i geografija...:lol:

уууууу ти ћеш тек у средњој да видиш какав је осећај када нешто мрзиш из дна душе, али веуј ми колко су наставници лошији толко је друштво боље

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back