Koje perje nosite da bi došli do žene?

Koje perje nosite da bi došli do žene?

• Bajker( ekstremni sportovi)

• Sportista

• Roker ili reper, metalac

• Plejboj

• Japi

• Buržuj (jahta, vila, mečka)

• Intelektualac

• Umetnik

• Filozof

• Boem

• Domaćin

• Ozbiljan lik (dom, porodica, zrelost)

• Instruktor joge, Tai čija

• Žestok momak

• Neki drugi tip

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

gost 349237

Iskusan
Poruka
6.633
Motivisan temom o bajkerima.Svaki muškarac fura neki svoj fazon, koji je vaš?
Pitanje za žene, kakvu vrstu perja volite? Glasanje je i za žene, koji tip vam se najviše sviđa?
Naravno neko može biti autentičan, lik je pripadnik neke grupe ljudi jer je takav, neko je običan pozer.Uzećemo u obzir oba tipa.

Poslednja izmena:
А шта ако имамо више перја? Рецимо рокер и озбиљан човек са примесама интелектуалца.

To se podrazumeva.:lol: Niko ne igra na jedan štih. Recimo ova kombinacija- reper, koji ide u teretanu, ali je i naučnik sa aspiracijama prema stvarima intelekta.Ili - bajker koji pod svetlošću meseca prebira strune na svojoj gitari i peva pesmu bola i tuge, o nekoj davnoj nikad prežaljenoj ljubavi, da je Šejn.:mrgreen:

Haljinu ciklama boje i crne haltere jer mi lepo stoje.

Tema je za pdf muškarci ili da se izmeni anketa i za ženski deo pdf-a.

Da sam hteo da je postavim na Muškarcima, to bih i uradio, tema je i za žene podjednako kao i za muškarce, a ako hoćeš napravi sama neku anketu koja ti se više sviđa.

- - - - - - - - - -

nosim nazi autfit i navijam za rad!

- - - - - - - - - -

takodje postujem sv. savu, pahomija i kacavendu, nema srbina bez naciste i pedofila! :per:

:lol:

Da sam hteo da je postavim na Muškarcima, to bih i uradio, tema je i za žene podjednako kao i za muškarce, a ako hoćeš napravi sama neku anketu koja ti se više sviđa.

Deder.
Muškarac:
Filozof: rolka. (muškarci koji ih nose odaju neku mudrost duboku, ima izuzetaka ali je uglavnom tako), divljenje, zainteresovanost, ne trepćem i upijam
Seksi deran: Majica i farmerke.obične, najobičnije.

Ja: stroga naci zakopčanost, koja je seksi nasuprot uverenju da je seksi samo ogoljenost.
(pokidaću te kao prase mastan dzak stil)

Prilagodjen stil 50 ih i 60 ih, suknje i haljine.
(ljupka sam i mila, pokidaj ti mene stil)

Filozof: rolka. (muškarci koji ih nose odaju neku mudrost duboku, ima izuzetaka ali je uglavnom tako), divljenje, zainteresovanost, ne trepćem i upijam

:eek:

U pravu si! Uvek je neka rolka ili džemper ili pulover prisutan kod Filozofa.

o-EVERY-WOODY-ALLEN-STAMMER-facebook.jpg

:eek:

U pravu si! Uvek je neka rolka ili džemper ili pulover prisutan kod Filozofa.

o-EVERY-WOODY-ALLEN-STAMMER-facebook.jpg
Da ali je kod filozofa tipa muškarca neophodno da postoji seksipil koji je pritajen a koji senzualna žena oseća.
Mogu delovati kranje smušeno i nespretno i tako i deluju, ali uvek jasno vidiš potencijal u tom smislu.
U protivnom, ne bih se tu duže zadržavala.
Nikad ne grešim u toj proceni. Tako da kad nekog "filozofa" snimim i ne puštam osetila sam upravo to,
da poseduje skrivenu bombu koju ja mogu da aktiviram. z:)

:rotf:

Poslednja izmena:

Back