Koje online igre igrate?

Provaljujem svoj password. Ah. Zakukuljih da bolje ne otkukuljujem.

Cy60T!Za i broj i nešto ne štima u hibridu....

A igrah svašta. U poslednjih vremena STO i Boardgamearena.

Ah taj Commodore 64.... i džojstik medveđa šapica....

ako sam te razumela dve reči ubij me.
Kad si above 2000.... y2k

jel hoce da udje u moj klub?emerald-smaragdna dupla liga,na prvom smo mestu a ja sam dostigao titulu superstar.u ponedeljak se dele pare,zetone,coins.ubacio sam u klub 2 000 000.ocekujem oko 7 000 000 u ponedeljak
šta lupaš ti? sretno.

ne igram godinama online igre...
poslednja je bila Drakensang online...dosta sam provodila vremena igrajuci je :D
tako mi se igra, da sam otvorio 101 stranu weba...

Kad si above 2000.... y2k

šta lupaš ti? sretno.

tako mi se igra, da sam otvorio 101 stranu weba...
pricam o bilijaru

sad cu da osvojim prsten-Šangaj.moras da pobedis 25 puta da bi dobio prsten.Las Vegas imam, 17 prstena,Toronto 12,Dubaj 2 prstena,Kairo 1 prsten najjaci sto na desktopu je Berlin.ulog je 25 000 000,Venecija je na iPad i mob...ulog je jos veci tu.izgubio sam sam u Bangoku usla mi bela,a taman da ubacim crnu.iznervirao sam se opasno

Poslednja izmena:
neko i kupi te zetone preko paypala,ali neka hvala.imam u kolekciji mnogo dobre štapove.samo da dobijem Arhangel štap koji je najjaci i Archon koji se tesko dobije.treba ti preko 800 onih novcanica,a i nisi siguran da li ces njega da dobijes ima puno legendary cues,otvara se u cetiri dela.tu su legendary cues,rare cues,epic cues...preko 200 štapa,svaka ima jacinu...

Poslednja izmena:
pricam o bilijaru

sad cu da osvojim prsten-Šangaj.moras da pobedis 25 puta da bi dobio prsten.Las Vegas imam, 17 prstena,Toronto 12,Dubaj 2 prstena,Kairo 1 prsten najjaci sto na desktopu je Berlin.ulog je 25 000 000,Venecija je na iPad i mob...ulog je jos veci tu.izgubio sam sam u Bangoku usla mi bela,a taman da ubacim crnu.iznervirao sam se opasno
Idi igraj uživo... To kliktanje se ne računa...

1645883565422.png

Back