white_warg
Iskusan
- Poruka
- 5.883
I koliko dugo provodite vremena igrajuci online igre?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako sam te razumela dve reči ubij me.Provaljujem svoj password. Ah. Zakukuljih da bolje ne otkukuljujem.
Cy60T!Za i broj i nešto ne štima u hibridu....
A igrah svašta. U poslednjih vremena STO i Boardgamearena.
Ah taj Commodore 64.... i džojstik medveđa šapica....
Dođi. Vrlo rado. Samo ja sam taj koji uvek gine.... osim na Easy modu....ako sam te razumela dve reči ubij me.
... AJ AJ NALETI!Dođi. Vrlo rado. Samo ja sam taj koji uvek gine.... osim na Easy modu....
Ovo je online igra. Doleteh ti.I koliko dugo provodite vremena igrajuci online igre?
I koliko dugo provodite vremena igrajuci online igre?
I prošla oluja?Heroes of the storm. Svega 1h dnevno.
Bruka. odigrah tri. Prvi zvrjo, drugo vrjo, a trecu napravio malo carstvo...Dok me nije pojeo, jer nisam skrenuo na vreme...igram neku zmijustinu.....ko da ju je 10godisnjak pravio.
https://www.crazygames.com/game/tileman-io
Al provali, ima i botova.Bruka. odigrah tri. Prvi zvrjo, drugo vrjo, a trecu napravio malo carstvo...Dok me nije pojeo, jer nisam skrenuo na vreme...
Играх ево и сада једну.... но, хоћеш једну бољу игру да играмо?Al provali, ima i botova.fantomski, lazni zmijuljci, A.I. Prave najnepravilnije, bandoglave oblike....
![]()
Kad si above 2000.... y2kako sam te razumela dve reči ubij me.
šta lupaš ti? sretno.jel hoce da udje u moj klub?emerald-smaragdna dupla liga,na prvom smo mestu a ja sam dostigao titulu superstar.u ponedeljak se dele pare,zetone,coins.ubacio sam u klub 2 000 000.ocekujem oko 7 000 000 u ponedeljak
tako mi se igra, da sam otvorio 101 stranu weba...ne igram godinama online igre...
poslednja je bila Drakensang online...dosta sam provodila vremena igrajuci je![]()
pricam o bilijaruKad si above 2000.... y2k
šta lupaš ti? sretno.
tako mi se igra, da sam otvorio 101 stranu weba...
Idi igraj uživo... To kliktanje se ne računa...pricam o bilijaru
sad cu da osvojim prsten-Šangaj.moras da pobedis 25 puta da bi dobio prsten.Las Vegas imam, 17 prstena,Toronto 12,Dubaj 2 prstena,Kairo 1 prsten najjaci sto na desktopu je Berlin.ulog je 25 000 000,Venecija je na iPad i mob...ulog je jos veci tu.izgubio sam sam u Bangoku usla mi bela,a taman da ubacim crnu.iznervirao sam se opasno
igram i to,ali ovde mi sad najzanimljivije,zaraza je to.pokusao sam 5 puta da batalim ali se posle nedelju dana ponovo vratim.milioni ljudi igraju tu.najvise ima indijaca,pakistanaca i brazilaca.posle ide ostatak svetaIdi igraj uživo... To kliktanje se ne računa...