Koje marke ssd-a kupiti 🙋

Znash kako TB je mnogo, al kad iskljuchim swap, odrapi 50GB dnevno, sa swapom bog te pita...
Kod:
=== START OF SMART DATA SECTION ===
SMART overall-health self-assessment test result: PASSED

SMART/Health Information (NVMe Log 0x02)
Critical Warning:                   0x00
Temperature:                        38 Celsius
Available Spare:                    100%
Available Spare Threshold:          99%
Percentage Used:                    4%
Data Units Read:                    234,405,420 [120 TB]
Data Units Written:                 111,239,306 [56.9 TB]
Host Read Commands:                 4,722,454,559
Host Write Commands:                1,224,267,111
Controller Busy Time:               0
Power Cycles:                       354
Power On Hours:                     2,165
Unsafe Shutdowns:                   43
Media and Data Integrity Errors:    0
Error Information Log Entries:      0
Pogle, 60TB upisao od juna 2021...

Znash kako TB je mnogo, al kad iskljuchim swap, odrapi 50GB dnevno, sa swapom bog te pita...
Kod:
=== START OF SMART DATA SECTION ===
SMART overall-health self-assessment test result: PASSED

SMART/Health Information (NVMe Log 0x02)
Critical Warning:                   0x00
Temperature:                        38 Celsius
Available Spare:                    100%
Available Spare Threshold:          99%
Percentage Used:                    4%
Data Units Read:                    234,405,420 [120 TB]
Data Units Written:                 111,239,306 [56.9 TB]
Host Read Commands:                 4,722,454,559
Host Write Commands:                1,224,267,111
Controller Busy Time:               0
Power Cycles:                       354
Power On Hours:                     2,165
Unsafe Shutdowns:                   43
Media and Data Integrity Errors:    0
Error Information Log Entries:      0
Pogle, 60TB upisao od juna 2021...
Divno 🤗

Screen Shot 2023-02-20 at 6.18.18 AM.png

Ja npr. imam Samsung mislim da je EVO 850 od 256 Gb nekih 7 i po godina. NVME 970 EVO 1 Tb-evo nekih godinu , godinu i po. Oba u odlicnom stanju.
Тај 970 се греје као луд. У истом компјутеру имам 970 ево плус и АData xpg sx8200 који готово идентичан по перформансама али се не греје.
У истом условима, AData не прелази 40 степени док се Samsung држи око 50 степени.
Када исте дискове убацим у екстерно кућиште, без хладњака, AData иде на неких 55 а Samsung прелази 70 степени.

Тај 970 се греје као луд. У истом компјутеру имам 970 ево плус и АData xpg sx8200 који готово идентичан по перформансама али се не греје.
У истом условима, AData не прелази 40 степени док се Samsung држи око 50 степени.
Када исте дискове убацим у екстерно кућиште, без хладњака, AData иде на неких 55 а Samsung прелази 70 степени.
I ovo je sasvim OK temperatura. Cak i ako nekad predje 50, dodje ekstremno do 55...Ali je jedan od najboljih NVME diskova...Samo WD B;ack ima bolji i mozda jos par modela/.

Prilozi

• SSD temp.png
    SSD temp.png
    268,7 KB · Pregleda: 4
Po svim.....Samsung generalno pravi i chipove i memorije pa je samim tim jedan od najpozeljnijih i najbolji proizvodjaca, izmedju ostalog,. SSDova...A ne ko ti tvoji Kinezi. To je po meni cisto bacanje novca...Eto to je za mene imbecilno-kao sto je za tebe igranje igrica.
Ајде ти синак уместо што ми качиш хвалоспев окачи упоредни тест.
Рекох, самсунгов контролер ради као рингла док Silicon Motion на AData ради сасвим нормално.
Да скрати о причу, колико си ти лично дискова тестирао и где се то да видети?

Ајде ти синак уместо што ми качиш хвалоспев окачи упоредни тест.
Рекох, самсунгов контролер ради као рингла док Silicon Motion на AData ради сасвим нормално.
Да скрати о причу, колико си ти лично дискова тестирао и где се то да видети?
Zasto bih ja trebao da radim testove? Za tebe? Hocu zabole me...Drugo koliko si TI NORMALNIH diuskova testirao-osim no-name kineza sa Alija? Dalje-za NVME je normalno da se greju-neki cak kazu da je i POZELJNO!

Zasto bih ja trebao da radim testove? Za tebe? Hocu zabole me...Drugo koliko si TI NORMALNIH diuskova testirao-osim no-name kineza sa Alija? Dalje-za NVME je normalno da se greju-neki cak kazu da je i POZELJNO!
Синак, погрешна сам адреса за твоје писање. Ти ниси видео на интернету дискова колико их је прошло кроз моје руке. Тестирам дискове пишем рецензије и на томе и зарађујем тако да, рекох, погрешна сам адреса за твоје писање.

Синак, погрешна сам адреса за твоје писање. Ти ниси видео на интернету дискова колико их је прошло кроз моје руке. Тестирам дискове пишем рецензије и на томе и зарађујем тако да, рекох, погрешна сам адреса за твоје писање.
hahhah...Jos jedan "profi"na Krstarici...Pivosok, Ti, ne znam ko jos bese...A sve go bilde. Ajde pali od mene.

Znači pišeš lažne recenzije da bi Kinezima bustovao prodaju.

Back