- Poruka
- 400.000
Da bi veza opstala koje je vaše pravilo br.1
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
poštovanjeDa bi veza opstala koje je vaše pravilo br.1
to li smo mi kao kompatibilniKod mene je poštovanje iz cega proistice sve drugo što ide za dobru vezu

zar tu ima pravila ?Da bi veza opstala koje je vaše pravilo br.1
Ima..to je ono što ocekuješ i smatraš da treba da bude u jednoj vezizar tu ima pravila ?
pa nije "veza" neki zadatak koji trebamo ispuniti. To je spontani kontakt u kome nalazimo zadovoljstvo, lepo provedeno vreme, ........bez ikakvih planova i obaveza.Ima..to je ono što ocekuješ i smatraš da treba da bude u jednoj vezi
za opstanak mi nisu bitna pravila,opstanak je moguc dokle god su prisutni ljubav i strast,za ulazak u vezu vec postoje neki uslovi.Da bi veza opstala koje je vaše pravilo br.1
ToNema laganje
Na početku veze ako se laze tu srece nema...Svakom svoje a sve je naše. Svako ponekad slaže,
Sedi, 4na5svako ponekad ne ispoštuje muža, dečka, ženu, devojku. Ne moramo uopšte biti slični. Ali se smejemo zajedno a i posvađamo ponekad. Imamo često različita mišljenja, da nemamo, mislim da bi nam bilo dosadno. Iz svega ovoga mogu da izvučem pravilo da ništa od navedenog nije bitno ako nema ljubavi, tako da je moje pravilo br.1 ljubav.
kad osetiš da ćeš da zevneš, prekrij usta, ne sa jednom već sa obe šake jer pri zevanju i najlepši čovek liči na neku nedostajuću prelaznu kariku između majmuna i čovekaDa bi veza opstala koje je vaše pravilo br.1
A kihanje jer dozvoljenokad osetiš da ćeš da zevneš, prekrij usta, ne sa jednom već sa obe šake jer pri zevanju i najlepši čovek liči na neku nedostajuću prelaznu kariku između majmuna i čoveka
jer ako te uhvatim sa tim hororskim facijalnim ekspresijama i tako iskolačenog sa sve tim šuštećim propratnim zvukovima, šanse da će ubuduće neki tvoj sweet talk odraditi posao su gotovo ravne nuli... plus, ta slika će me progoniti mesecima
mislim, videla sam i sebe sto puta kada zevnem i stvar je potpuno ista... koliko god se spremila i doterala i izgledala sveže a zevnem - eto ti bonobo majmuna u real time-u
za ovo ostalo ćemo se usput dogovarati i korigovati kao sastavni deo progresa
pa ne mogu ga sprečiti ali bolje bi mu bilo da se pokrije i šakama i laktovimaA kihanje jer dozvoljeno
Moze zapusit nos prije nego kihne ali nije zdravopa ne mogu ga sprečiti ali bolje bi mu bilo da se pokrije i šakama i laktovima
kako li tek podnosiš kad se razboli pa krene šmrktanje i lučenje ovoga i onogapa ne mogu ga sprečiti ali bolje bi mu bilo da se pokrije i šakama i laktovima