Koje je vase pravilo br.1 u vezi?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ima..to je ono što ocekuješ i smatraš da treba da bude u jednoj vezi
pa nije "veza" neki zadatak koji trebamo ispuniti. To je spontani kontakt u kome nalazimo zadovoljstvo, lepo provedeno vreme, ........bez ikakvih planova i obaveza.
E sad, ako planiramo nesto vise, naravno da cemo postaviti odredjena pravila u tom kontaktu koja trebaju da zadovolje i one druge uslove koji se ne ticu spontane veze................ALI TO SE ONDA VISE NE MOZE NAZVATI VEZA VEC NESTO VISE.

Svakom svoje a sve je naše. Svako ponekad slaže, svako ponekad ne ispoštuje muža, dečka, ženu, devojku. Ne moramo uopšte biti slični. Ali se smejemo zajedno a i posvađamo ponekad. Imamo često različita mišljenja, da nemamo, mislim da bi nam bilo dosadno. Iz svega ovoga mogu da izvučem pravilo da ništa od navedenog nije bitno ako nema ljubavi, tako da je moje pravilo br.1 ljubav.

Svakom svoje a sve je naše. Svako ponekad slaže,
Na početku veze ako se laze tu srece nema...

Sigurno na to nisi mislila.

svako ponekad ne ispoštuje muža, dečka, ženu, devojku. Ne moramo uopšte biti slični. Ali se smejemo zajedno a i posvađamo ponekad. Imamo često različita mišljenja, da nemamo, mislim da bi nam bilo dosadno. Iz svega ovoga mogu da izvučem pravilo da ništa od navedenog nije bitno ako nema ljubavi, tako da je moje pravilo br.1 ljubav.
Sedi, 4na5

Da bi veza opstala koje je vaše pravilo br.1
kad osetiš da ćeš da zevneš, prekrij usta, ne sa jednom već sa obe šake jer pri zevanju i najlepši čovek liči na neku nedostajuću prelaznu kariku između majmuna i čoveka
jer ako te uhvatim sa tim hororskim facijalnim ekspresijama i tako iskolačenog sa sve tim šuštećim propratnim zvukovima, šanse da će ubuduće neki tvoj sweet talk odraditi posao su gotovo ravne nuli... plus, ta slika će me progoniti mesecima
mislim, videla sam i sebe sto puta kada zevnem i stvar je potpuno ista... koliko god se spremila i doterala i izgledala sveže a zevnem - eto ti bonobo majmuna u real time-u

za ovo ostalo ćemo se usput dogovarati i korigovati kao sastavni deo progresa

kad osetiš da ćeš da zevneš, prekrij usta, ne sa jednom već sa obe šake jer pri zevanju i najlepši čovek liči na neku nedostajuću prelaznu kariku između majmuna i čoveka
jer ako te uhvatim sa tim hororskim facijalnim ekspresijama i tako iskolačenog sa sve tim šuštećim propratnim zvukovima, šanse da će ubuduće neki tvoj sweet talk odraditi posao su gotovo ravne nuli... plus, ta slika će me progoniti mesecima
mislim, videla sam i sebe sto puta kada zevnem i stvar je potpuno ista... koliko god se spremila i doterala i izgledala sveže a zevnem - eto ti bonobo majmuna u real time-u

za ovo ostalo ćemo se usput dogovarati i korigovati kao sastavni deo progresa
A kihanje jer dozvoljeno

Back