KOJE JE VAŠE OMILJENO ORUŽJE?

Plocice od volframa? Daj, ne zasmejavaj me. Aluminijum i nerdjajuci celik su jedina dva materijala od kojih se prave plocice. Uzmi svoj savet, pa "otkucaj na netu" i vidi.

Sta hocu da mi slikas? Ja sam ti vec naveo gore po brojevima sta bi sve voleo da vidim. Ne pravi se blesav.

A znam da seres jer je jedini poluautomatski .45 kalibar koji je ikad bio u opticaju americke vojske bio .45ACP (Automatic Colt Pistol). Ti mi jos nisi rekao sta uopste znaci ta skracenica "APC." Jos ces da kazes i da tvrdis da je zvanicno znacenje "Ala Pucam Covece!" i da su to Amerikanci usvojili jer si se ti teleportovao u 1911. i izmislio kalibar.

A ako ti padne na pamet neka varijacija skracenice za oklopno-probojnu municiju ili sta vec, da ti odmah kazem da ne seres, jer iako razni kalibri takve specijalne municije postoje, sam kalibar se ne bi tako zvao, vec bi imao dodatu dezignaciju probojne mogucnosti na vec ustanovljen nomenklaturni naziv kalibra, koji je .45ACP.

Kalibri zadrzavaju svoj originalni naziv uprkos njihovim naknadnim tehnickim mogucnostima. Na primer, standardna municija sa punom kosuljicom bi bila .45ACP FMJ (Full Metal Jacket), a ona sa supljim vrhom .45ACP JHP (Jacketed Hollow Point) i tako dalje po svim mogucim varijacijama i tipovima.

Znas sta, slusaj, ova konverzacija bez cilja i bilo kakve koristi se ovde zavrsava sto se mene tice. Izvoli ti lupaj, seri, slikaj i radi sta god hoces. Ako mozes da predstavis ranije brojcano navedene potraznje, predstavi ih. Ako ne mozes, otkaci vise vec jednom i idi se bavi necim konstruktivnim. Sve u svemu, ovo drugo se odnosi bez obzira na tvoj izbor radnji.

al si ti meni zanimljiv! znaci neprave se od volvrama ,ovces reci ni da se protiv pancirna zrna takodje neprave od volframa? ... zanimljivo je koliko pojma nemas! znaci nisi brojao , nema veze! sta bre da ti slikam kad ti u napred tvrdis da ja nesto kao prepravljam slike, kao da ja znam kako se to radi! sta znaci apc? necu da ti kazem, otkri sam... ovo sto si napisao da zadrzavaju, bogami ne! ima nesto sto se tice sigurnosti u streljanama, gde se uglavnom ne koristi standardna municija, vec se stavljaju jaca punjenja, e jednom prilikom, ali ti to neznas je doslo do nesrecnog slucaja, pa je nastradao momak, od tada se sve prerade, i dodatno povecanja punjenja moraju oznacavati! nema cilja u pravu si, idi nekog drugog maltretiraj, ja sa takvima nabedjenima a bez ikakvog znanja,cak ni osnovnih stvari, bas i nevolim da se raspravljam!

Jeste, pancir zrna se prave od volframa, ili tungstena (kako mu je pravo ime), i ja to nigde nisam porekao, ali se identifikacijske plocice u Americi prave samo od aluminijuma ili nerdjajuceg celika. Pricaj ti sta hoces, tako stvari stoje, a ti ubedjuj sebe u svoje fantazije koliko ti je volja.

Naravno je i nezacudjujuce da nista neces da slikas, jer niceg ni nema da se slika. A to "necu da ti kazem, otkrij sam" ti je toliko glupavo i nezrelo da samo moze da znaci da i sam lupetas.

Vazi Zoki, dovidjenja i ne zaboravi da pustis vodu kad zavrsis.

ko je rekao da necu da slikam! sta rece koje oruzje oces? ali malo budi strpliv, nisam kuci, to sam vec rekao mislim pre 10 dana! prave se plocice od volframa, jer imaju neverovatnu tvrdocu i izuzetno veliku tacku topljenja, dakle neunistive su! koja je svrha nositi aluminijumsku plocicu, koja moze da izgori,prvi su poceli volvframske da nose posade oklopnih vozila... dobijes slike, i onda me mani, daleko ti lepa kuca, idi surfuj po internetu,gubi se,obrazuj se na vojnim emisijama diskaverija , briga me!

ja sam vec davno napisao sta je taj kalibar! to oznacava da je metak kalibra 45 acp ima dodatno punjenje, jel se oni prave u streljanama! to se radi sa takmicarskom municijom da se poveca preciznost! posle cuvene nesrece i pogibije mladica u streljani od takvog zrna, doslo je do toga da se takva municija pocela dodatno obelezavati! to je uradjeno tako sto se zamene zadnja dva slova! inace o tome sto ti ja sada pricam, a posebno o pogibiji momka od zrna koje je probilo zastitu, preletelo brdo , i usmrtilo ga 400m dalje, je snimljeno toliko emisija, cak i na tom tvom diskaveriju, tako da me cudi da to nisi gledao... aj cao...

toilet.gif

Back