Koje je rase ovaj pas?

seteri uopste nisu zli
to su lovacki psi,zivahni,tvrdoglavi i pametni dovoljno da se prave glupi kad hoce da izbegnu da poslusaju nesto sto im se ne radi :lol:
postoji mogucnost da vole da zbrisu i da lutaju,pa da se vrate

a koji tacno seter te zanima?
i koliko je star seter koga ti treba da uzmes

Ma malecan, josh se nije ni rodio :) U stvari, dvoumimo se izmedju setera i zlatnog retrivera. A onaj shto je mene jurio bio je veliki, preuhranjen, sa krvavim ochima. Chuvao je farmu, pored koje sam prolazila biciklom.

ne znam stvarno
pitanje je kako ga cuvaju,kakav odnos imaju sa njim.....
ja imam mesanku kojoj je mama eng. seterka :)
ta laje a ne ujeda...to ti je to :lol:
seteri su dobrice...
sa njima treba neznije vaspitavanje,bez ostrih kazni,da ne bi postali ludi i destruktivni....

sve zavisi kakvog psa zelis
ako ti vise odgovara poslusna i mirnija rasa,seter nije za tebe
mada i kod njih imas izuzetke koji su mirniji i poslusniji

Ovo je bio neki profesionalno obuchen pas. Kasnije sam upoznala njegovog vlasnika, ali mu josh uvek nisam isprichala o tome shto se desilo. On kaze da se profesionalno bavi seterima, a i lovac je. Ma ja volim blesane :) Imamo i veliko dvorishte, tako da bi imao mesta za trchanje, ali mama ne voli da joj se gazi vrt, a to bi bilo neminovno.

pa obuchen za lov
a sto se vrta tice,bilo bi dobro da ogradite delove koje zelite da sacuvate...seteri vole da kopaju zemlju
mada kad je napolju plus 40 svaki pas ce da kopucka rupe i da leze u njih kako bi se rashladio

nego,jel se slazes ti da ja zakljucam sada temu,buduci da si saznala koja je rasa,a za ostalo sto te zanima o psima,imas dosta tema,pa pitaj na njima...jel ok?

Poštovani drugari... posebno vas uvažavam ako ste raspoloženi da me podučite malo... Zanima me koje je rase moj dragi pas, Medo Mislim da je mješanac mada nisam baš upućena u rase pasa, pa bi mi dobrodošla pomoć...
Nadam se da ćete na osnovu ove dvije slike moći procijeniti o kojoj vrsti je riječ. Hvala unaprijed!! :hvala:
(slikan je 2008. i 2010. godine; razlika je uočljiva) ;)

DSC01003.JPG
DSC09638.JPG

Poštovani drugari... posebno vas uvažavam ako ste raspoloženi da me podučite malo... Zanima me koje je rase moj dragi pas, Medo Mislim da je mješanac mada nisam baš upućena u rase pasa, pa bi mi dobrodošla pomoć...
Nadam se da ćete na osnovu ove dvije slike moći procijeniti o kojoj vrsti je riječ. Hvala unaprijed!! :hvala:
(slikan je 2008. i 2010. godine; razlika je uočljiva) ;)

Pogledajte prilog 157802Pogledajte prilog 157803

Bas je sladak :)

I ne, nemam pojma koja je ovo rasa ni da li je rasa :)

Pre mesec i po dana sam dobio ovog psića koji je tada bio star mesec i po dana. Rekli su mi da je terijer mešanac. Pošto do sada nisam imao iskustva sa psima ne znam da li je to tačno. Da li neko može na osnovu slika da mi kaže da li je ovo terijer mešanac?

Nedavno sam u enciklopediji pasa nasla rasu psa koji mi se mnogo svidja a nisam uspela da nadjem nikakve informacije o njemu na internetu.Da li neko zna nesto o njemu? Zove se "japanski pas sa hokaida ili kyushu"? Bilo kakva informacije je dobrodosla :)

To je "Domesticus Mazicus Pametnicus". (muški, vidi se na poslednoj slici)
Inače, vrsta pasa koja se lako obučava, nije zahtevna, izuzetno inteligentna, vrlo privržena i odličan čuvar. Priča se da imaju veće srce nego što su i sami veliki.
(neproverene glasine kažu da ume da skoči u krilo i neznancima, ali samo ako proceni da su dobri ljudi)

Ма, има пар ствари ups, ćirlica, sorry, ima par stvari koje me bune: pas na slici ima "sedlo" (uklapa se u goniče), ima pege od dalmatinca (opet VI grupa), ali nema velike uši, a i rep mi je sumnjiv (kratak). A šape mi opet kažu da je gonič, kao i "društvo" oko njega. Levu šapu je stavio u vodu, znači da mu voda nije strana (nepoznata). Nemam pojma više, ali mislim da je gonič.

Back