Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
...што сте јели и да ли вам се свидело?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je dobro ...moja baba davno ,na raspustu smo bili, je kuvala corbu od mladog krompirovog lista i u nju ide sir..Mnogo ukusno je bilo ali to niko nije ni cuo za to a ja se ne usudjujem da poklusam da to spremim
mislim da je i mlada boranija u toj priciOvo je dobro ..., ili zelja, spanaca umesto tog lista ..
i to moze dobro da se spremi ...mislim da je i mlada boranija u toj prici
mora da smo gladni....i to moze dobro da se spremi ...
sta behu articokePicu sa artičokama u Italiji. Bila je predivna , nežna , maestralno napravljena.
biljkesta behu articoke
nisam ja to probala ... a bih
Predivno , sad da li je samo do njih bilo ili sveukupno - potpuno nebitno - jako mi se dopalo.nisam ja to probala ... a bih
sremus je divlji luk, to se u mom kraju bere po obroncima...Tek pre par meseci sam prvi put probala sremuš, u pitanju je bila pita, drug pravio. Jako mi se dopao.
To možda i ne spada u neobičnu hranu, ali ...
Drug napravio - sa sirom i sremušem. Fenomenalna. Volim ja taj zeleniš.bila je to neka pita sa sremusem, mozda sirom i nekim zeljem, spanacem... mozda
gde si to jela?
i zdravo je...Drug napravio - sa sirom i sremušem. Fenomenalna. Volim ja taj zeleniš.![]()