Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
...што сте јели и да ли вам се свидело?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je dobro ..., ili zelja, spanaca umesto tog lista ..moja baba davno ,na raspustu smo bili, je kuvala corbu od mladog krompirovog lista i u nju ide sir..Mnogo ukusno je bilo ali to niko nije ni cuo za to a ja se ne usudjujem da poklusam da to spremim
mislim da je i mlada boranija u toj priciOvo je dobro ..., ili zelja, spanaca umesto tog lista ..
i to moze dobro da se spremi ...mislim da je i mlada boranija u toj prici
mora da smo gladni....i to moze dobro da se spremi ...
sta behu articokePicu sa artičokama u Italiji. Bila je predivna , nežna , maestralno napravljena.
biljkesta behu articoke
nisam ja to probala ... a bihbiljke Pogledajte prilog 1657464
Inače , nisam sklona ekspermentisanju - ne znam šta mi je bilo
Predivno , sad da li je samo do njih bilo ili sveukupno - potpuno nebitno - jako mi se dopalo.nisam ja to probala ... a bih
sremus je divlji luk, to se u mom kraju bere po obroncima...Tek pre par meseci sam prvi put probala sremuš, u pitanju je bila pita, drug pravio. Jako mi se dopao.
To možda i ne spada u neobičnu hranu, ali ...
Drug napravio - sa sirom i sremušem. Fenomenalna. Volim ja taj zeleniš.bila je to neka pita sa sremusem, mozda sirom i nekim zeljem, spanacem... mozda
gde si to jela?
i zdravo je...Drug napravio - sa sirom i sremušem. Fenomenalna. Volim ja taj zeleniš.