- Poruka
- 388.720
Po vama.koje je to vozilo ?
Meni je najgori Yugo i Trabant jer to nisu automobili vec rikše na cetiri tocka
Meni je najgori Yugo i Trabant jer to nisu automobili vec rikše na cetiri tocka

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Алфа Ромео 147. Из неког мог личног искуства.
Где си прочитао да сам рекао да је ружна?znači sad pored toga što se često kvari alfa je i ružna?
ovde na balkanu kao da postoji samo golf i ništa drugo tako imam neki utisak
nevezano za ovu temu kada god bilo gde se povede neka polemika o autima znači skoro uvek se komentariše o golfu
Где си прочитао да сам рекао да је ружна?
Где мене у голф клуб брате.. Не могу да их смислим.pogrešno sam pročitao temu
ostalo nisam pogrešio![]()
Где мене у голф клуб брате.. Не могу да их смислим.![]()
Ма кварила се често.. Моја конкретно трап ме уништавао. Мада јбг, кажем из мог неког искуства. Не кажем да никада више не би возио Алфу.ok nisam te svrstao u golf klub nego sam golf uzeo samo kao primer
znači vozio si alfu romeo 147 i čestoo se kvarila ili tako nešto slično?
Ма кварила се често.. Моја конкретно трап ме уништавао. Мада јбг, кажем из мог неког искуства. Не кажем да никада више не би возио Алфу.
Често квари...омг.. понекад помислим да ови хејтери ништа у животу нису возили осим Гњолфа 2.znači sad pored toga što se često kvari alfa je i ružna?
ovde na balkanu kao da postoji samo golf i ništa drugo tako imam neki utisak
nevezano za ovu temu kada god bilo gde se povede neka polemika o autima znači skoro uvek se komentariše o golfu
Често квари...омг.. понекад помислим да ови хејтери ништа у животу нису возили осим Гњолфа 2.
Na cemu su mnoge gladne svinje bile zahvalne.Po meni ovaj:
Ford Ka, osim što je bio katastrofalno ružan bio je i izuzetno kvarljiva roba, a trulio je brže nego svi drugi. Jednostavno se tu sve skupilo. Trabant kojeg su neki pominjali bar nije trulio.
To je bio pravi gradski auto. Za selo su pravili Vartburg karavan.Na cemu su mnoge gladne svinje bile zahvalne.![]()
Pametno .Meni su skoro sve Alfe cool.. To mi je brend kog volim ali ga nikad ne kupujem ....
Kako da truli kad je plastikaner .Po meni ovaj:
Pogledajte prilog 1156558
Ford Ka, osim što je bio katastrofalno ružan bio je i izuzetno kvarljiva roba, a trulio je brže nego svi drugi. Jednostavno se tu sve skupilo. Trabant kojeg su neki pominjali bar nije trulio.
Ne slazem se za peglicu ,vozio sam se par puta u nju ,najveca mana je sto je mala ,inace po lokalu sasvim pristojan auto.Zapororožac.
Trabant.
Wartburg.
Peglica.