koje cipele a da nisu kožne

danas sam obišao nekoliko radnji gde mi se u izlogu svidela obuća, ali sve je od kože...... pitao sam - a imate li neke da nisu od prirodne kože? kaže ne, sve je isključivo od kože...

na Kupindu postoji opcija da se pretražuje po izboru materijala, međutim ni tamo nema ničeg vrednog pomena a da nije od kože....

no, potraga se nastavlja....

danas sam obišao nekoliko radnji gde mi se u izlogu svidela obuća, ali sve je od kože...... pitao sam - a imate li neke da nisu od prirodne kože? kaže ne, sve je isključivo od kože...

na Kupindu postoji opcija da se pretražuje po izboru materijala, međutim ni tamo nema ničeg vrednog pomena a da nije od kože....

ima na Kalenicu radnja,imaju gumene opanke! :hahaha: :rotf:

inache,plastichne cipele mozhesh da kupish u metro prodavnicama...
reci ce ti da je kozha,al kad malo bolje pogledash,shvaticesh da nije! ;)

i da,kad smo vec kod cipela,da se pohvalim...
imam par cipela,boli glava! :cool:

ja zimus gledala neke (za snowboard su kao, ali su meni super za snijeg i za bajs zimi jer su lagane)
merrell - znam da nije koza bila izvana vec goretex i neka guma
u deltacityju ona velika sportska radnja na prvom spratu, mislim, i u prizemlju
intesport u merkatoru isto pogledaj, tu bude svasta bas
trebalo bi da ima i u deichmannu nesto jeftinije - nihove neke marke...ne znam doduse koliko su dobre
ali bar nisu preskupe
i to sto ti trgovci kazu veze s mozgom nema
nemaju oni pojma o sastavima najcesce - niti gledaju, niti znaju sta sve imaju u radnji...
udji fino i strpljivo sam pregledaj oznake na onome sto ti se svidi

Covek nije pitao za kozu nego za obucu koja nije kozna. Drzi se teme.
Čovek je pitao i:
Kakve cipele vi preferirate?
Ja na to odgovorio, predlog za cipelu koja nije kožna ne mogu da mu dam jer takve koje nosim su uglavnom zaštitne, a nešto sumnjam da mu treba za rad. Ajd sad šibe i zavodi red gde su slabiji od tebe.

Čovek je pitao i:

Ja na to odgovorio, predlog za cipelu koja nije kožna ne mogu da mu dam jer takve koje nosim su uglavnom zaštitne, a nešto sumnjam da mu treba za rad. Ajd sad šibe i zavodi red gde su slabiji od tebe.
Ma sikter bre! Mekflaj je samo hteo da bude pristojan pa ga kao zabole sta mislite vi koje boli ***** za odrane zivotinje. A vi koji nosite odrane zivotinje dabogda i vas nosili na svojm nogama.

Koža rules. Ne znam kako nikom nije žao drveta al mu žao svinje. Biljke se bar ne ponašaju destruktivno kao životinje.

Pa ak ti sebe uporedjujes sa biljkom to je tvoja stvar, ono sto ja znam je da smo zivotinje, da osecamo ono sto i svinja, da nam je krv iste boje, da imamo roditelje, decu...ja ne znam kako to neki jos nisu evoluirali dovoljno da skapiraju nego mora jos i da im se pise. Ako mi nije zao da nosim odranu svinju ne znam zasto bi mi bilo zao da nosim tebe odranog. Vezana sam za tebe ko i za svaku svinju. Ali nije u tome poenta. Porediti ubijanje, klanje i dranje sa berbom jagoda govori samo o tvojoj inteligenciji i stepenu razvoja.

Pa ak ti sebe uporedjujes sa biljkom to je tvoja stvar, ono sto ja znam je da smo zivotinje, da osecamo ono sto i svinja, da nam je krv iste boje, da imamo roditelje, decu...ja ne znam kako to neki jos nisu evoluirali dovoljno da skapiraju nego mora jos i da im se pise. Ako mi nije zao da nosim odranu svinju ne znam zasto bi mi bilo zao da nosim tebe odranog. Vezana sam za tebe ko i za svaku svinju. Ali nije u tome poenta. Porediti ubijanje, klanje i dranje sa berbom jagoda govori samo o tvojoj inteligenciji i stepenu razvoja.

To što se ti ne rasplačeš kad neko poseče drvo ne znači da je to drvo išta manje umrlo nego zaklana svinja.

Mekflaj, poštujem tvoj izbor da ne nosiš ništa kožno iako je diskutabilno u čemu sve ima tragova životinjskog porekla za koje ni ne znaš. Od lekova do stvari u svakodnevnoj upotrebi.

Svakako bi trebao da proveriš da li je možda obuća koja nije životinjskog porekla,a koju kupuješ proizvod izrabljivanja dece po kineskim ili tajlandskim fabrikama . Pretpostavljam da ti je to logično :)

Mekflaj, poštujem tvoj izbor da ne nosiš ništa kožno iako je diskutabilno u čemu sve ima tragova životinjskog porekla za koje ni ne znaš. Od lekova do stvari u svakodnevnoj upotrebi.

Svakako bi trebao da proveriš da li je možda obuća koja nije životinjskog porekla,a koju kupuješ proizvod izrabljivanja dece po kineskim ili tajlandskim fabrikama . Pretpostavljam da ti je to logično :)
lil, samo da ti mahnem sa ove adrese:cao:

Ma sikter bre! Mekflaj je samo hteo da bude pristojan pa ga kao zabole sta mislite vi koje boli ***** za odrane zivotinje. A vi koji nosite odrane zivotinje dabogda i vas nosili na svojm nogama.

ova rechenica govori o tvom nivou mentalnog razvoja....
koga kunesh kretenusho nenormalna!?znash li ti bilo shta o bilo chemu!?
kako volite da se proseravate,mamicu vam jebbem nenormalnu!
zatvorio bi te sa sve kinezima u prekookeanski brod,da ne vidish ni sunca ni meseca nekoliko godina i da pravish cipele koje nisu od mrtvih zhivotinja,
kretenu jedan maloumni!

Mmahere, bas si romantican.

ma pun mi kufer vishe kretena...samo nichu ko pechurke!
izmislili toplu vodu,kako neko negde3 ubija zhivotinje,i sad svima nama normalnim ljudima,
koji nose kozhne cipele,jer su za pochetak mnogo zdravije od plastichnih ili gumenih al ne vredi kretenima objashnjavati,
serre po glavi i kune nekog!ja ne mogu da verujem shta ljudi pishu ovde!
pa pichka li ti materina tvoj deda je nosio opanke pre 100 godina i to od svinje koju je sam odrao,
a ti sad nekom neshto prichash!?maloumici jedni nenormalni! :evil:

Pa zbog dece koja su izrabljivana sad treba da podrzava horor nad zivotinjama. Ako imam izbor, a imam ga ne vidim ni jedan razlog da podrzavam ubijanje. dok ga ti svugde pronalazis. zbog ljudi ko sto si ti i ta deca o kojoj govoris (kao da te zabole ***** za njih) prolaze to sto prolaze. Vase kozne cipele tj. njihovi ostaci jos uvek zivi

- - - - - - - - - -

To što se ti ne rasplačeš kad neko poseče drvo ne znači da je to drvo išta manje umrlo nego zaklana svinja.

To sto tebe zabole ***** i za drvo, i za neljudske zivotinje i ljudsku izrabljivanu decu, ne znaci da smo svi atrofirane pameti i osecaja kao ti.

To što ti misliš da je vrhunac pameti i osećaja to što te zabole za neku tamo svinju govori o tvojim kapacitetima više nego moja ravnodušnost o mojim. Cela hebena priroda funkcioniše po istom principu, samo se vi pravite pametni pa ken.jate o ubijanju i to jer vam žao nekih prasića. Bubašvabu kad ubiješ nije ti žao, hrast kad posečeš zabole te ******.

lil, samo da ti mahnem sa ove adrese:cao:

Hej ,tu si :cmok2:

Upravo sam krenula u lov na accessories,mogu i tebi da ulovim neku tašnu od zmijske kože :lol:

Pa zbog dece koja su izrabljivana sad treba da podrzava horor nad zivotinjama. Ako imam izbor, a imam ga ne vidim ni jedan razlog da podrzavam ubijanje. dok ga ti svugde pronalazis. zbog ljudi ko sto si ti i ta deca o kojoj govoris (kao da te zabole ***** za njih) prolaze to sto prolaze.
.

Što volim novi svet i novog čoveka u njemu. Pomodarstvo i površnost iznad svega :)

ma pun mi kufer vishe kretena...samo nichu ko pechurke!
izmislili toplu vodu,kako neko negde3 ubija zhivotinje,i sad svima nama normalnim ljudima,
koji nose kozhne cipele,jer su za pochetak mnogo zdravije od plastichnih ili gumenih al ne vredi kretenima objashnjavati,
serre po glavi i kune nekog!ja ne mogu da verujem shta ljudi pishu ovde!
pa pichka li ti materina tvoj deda je nosio opanke pre 100 godina i to od svinje koju je sam odrao,
a ti sad nekom neshto prichash!?maloumici jedni nenormalni! :evil:

Budi mangup i odvedi stovanu gdjicu authorite na pecenu jagnjetinu.

Hej ,tu si :cmok2:

Upravo sam krenula u lov na accessories,mogu i tebi da ulovim neku tašnu od zmijske kože :lol:

Što volim novi svet i novog čoveka u njemu. Pomodarstvo i površnost iznad svega :)

bez lisice oko vrata ne izlazim iz kuće:cool:
:lol:

vrli novi licemerni svet.
ne znam šta je opasnije, pomodarstvo ili fanatizam. zato i izbegavam takve rasprave.
uvek na kraju budem optužena za bezočno divljaštvo jer volim pečenu jagnjetinu:lol:

- - - - - - - - - -

vidi, i tandori je ogladneo u istom "pravcu" kao i ja:D

bez lisice oko vrata ne izlazim iz kuće:cool:
:lol:

vrli novi licemerni svet.
ne znam šta je opasnije, pomodarstvo ili fanatizam. zato i izbegavam takve rasprave.
uvek na kraju budem optužena za bezočno divljaštvo jer volim pečenu jagnjetinu:lol:

- - - - - - - - - -

vidi, i tandori je ogladneo u istom "pravcu" kao i ja:D

A ja osećam neizmernu krivicu zbog kiselih kiša u Brazilu ,jer koristim dezodorans, lak za kosu i vozim se busevima na naftu. Fuj, sram i stid da me bude!

Kad sam već u fazi ispovedanja i priznanja ...i vodu za piće trošim nekontrolisano na tuširanje, pranje veša, a umem i da perem auto njom ..:neutral:

martinke za vegane 120dolara
http://www.zappos.com/dr-martens-1461-vegan-3-eye-gibson-cherry-red-cambridge-brush
ali toga nema kod nas, osim možda ako naleti na buvljaku....

evo ovde imash obutju za vegance
http://www.avesu.de/vegane-herrenschuhe.html

- - - - - - - - - -

International: (Lieferung auch nach Deutschland)

www.muso-koroni.com
www.ivanabasilotta.co.uk
www.ethicalwares.com
www.vegetarian-shoes.co.uk
www.veganline.com
www.beyondskin.co.uk
www.georgette.be
www.bboheme.com
www.nvkdaydoll.it

Back