Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Vec trecu godinu pusim Monus tamno plavi, nekih godinu dana 100s, a pocela sa kratkim.
Prva cigareta koju sam zapalila bila je Memphis blue light, pa onda Vision plavi, Viceroy plavi.
Povremeno pripalim i Walter Wolf zlatni 100s, to moji puse pa ja kada nemam uzimam od njih.
winston blue 100s
jedine jedine cigare koje po meni imaju ukusa...sem onih koji su napravljeni sa ukusom...imaju ukus kao nesto mekano...ne mogu da opisem
inace...mogu da ne pusim koliko hoces 2 godine KAO pusim,al desavalo se po mesec,dva da ne pusim...al kad krenem ide pakla dnevno
inace za sve pusace...za najgore pusace dovoljno je 11 godina da se pluca vrate u normalu kao sto su bila pre pusenja ))) tako da se ne brinite,jer samo mozak ne moze da se regenerise
pre ronhil i pal mal silver kad sam bila volje da se raširim a od skoro malboro crveni kratki i nemeki, mada kad se preračunam i malboro mi bude skup taj put, vratim se hrvatima jer ih i inače volim