Koje biste rase bili da ste-PAS???(test je u prvom postu)

Ja sam ispala nesto toliko slicno maltezeru isto sve samo zuta dlaka, ali sve isto! Kubanski bivi, tako nesto Engleski naziv: Bichon Havanese Neverovatno koliko je isti po karakteru, izgledu... ma isti maltezer samo drugi naziv i boja dlake! Rekla sam da sam maltezer! :D:D:D:D
Ovo sam ja:

Prilozi

• HavaneseLOVE.jpg
    HavaneseLOVE.jpg
    18,9 KB · Pregleda: 2
  • Havanese.jpg
    Havanese.jpg
    17,5 KB · Pregleda: 2
Poslednja izmena:
:lol: ok, nismo znali:lol:

Da si pročitala uvodni post znala bi... :roll:

Ja sam ispala nesto toliko slicno maltezeru isto sve samo zuta dlaka, ali sve isto! Kubanski bivi, tako nesto Engleski naziv: Bichon Havanese Neverovatno koliko je isti po karakteru, izgledu... ma isti maltezer samo drugi naziv i boja dlake! Rekla sam da sam maltezer! :D:D:D:D
Ovo sam ja:

Nije maltezer, havanezer je skroz drugačiji pas, po izgledu između ši-cua i tulearskog kotona a po naravi najsličniji pekinezeru. Samo da te obradujem, da si pas, bila bi skupa. ;)

A ja sam ispadala dosad francuski buldog, škotski terijer ili čau-čau. Najčešće francuski buldog.

http://www.gone2thedogs.com/

reshite test i saznajte koja biste rasa psa bili....

:lol::lol::lol:

English setter

Strikingly beautiful, royal and affectionate, the English setter is a breed that admirably combines the role of pet and sporting dog. It is good with kids and can live at one with a family. Like all sporting breeds it needs a lot of exercise, otherwise it gets moody.

Ali ovo uopšte ne liči na mene... seteri su mršavi:dontunderstand:
nadao sam se da će da izađe neki njufaundlend...

doberman-pinscher-training.jpg

Doberman pinscher :mrgreen:

A baš čudno što mi je ovo ispalo, jer ako se kojeg psa plašim, to je doberman...od samog se imena userem :D

Ni ja ih ne volim, ujela me jedna keruša u srednjoj a u prvom osnovne me istraumirao jedan samo zato što sam prolazila pored njegovog dvorišta. Ali ova keruša je prelepa, samo još da sa nekupiranim ušima ne liče na ptičare... :zcepanje:

ja sam lowchen,prvi put cujem za tu rasu,da li neko zna nesto o njoj?;)

U prevodu mali lavlji pas. Spada u grupu bisona. Jako su lepi i elegantni, a specificni su i po frizuri po kojoj su i dobili ime. Kod nas, na nasim prostorima ih nema, ne mogu se videti ni na izlozbama, a ni ovako. Mislim da je nama najbliza zemlja gde ih ima Austrija, mada mi se cini da ima jedan primerak u Hrvatskoj.
Jedna od najboljih svetskih odgajivacnica ove rase je Chic Choix iz Finske, a jedan od najuspesnijih i najboljih pasa u istoriji ove rase je Chic Choix Markey Lifar.

Back