Koje bezobrazluke zene najcesce mrmljaju za vreme seksa?

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Obicno u seksu vecina zena {a i muskaraca} stenju, uzdisu i pustaju razne cudne zvuke....

Zene jos imaju obicaj {vise nego muskarci} da govore razne bezobrazluke koje van seksa nikada ne bi ponovile...

To je veoma intimna star....:sad2:

Dugogodisnjim ispitivanjem sa utvrdio da zene najcesce u seksu mrmljaju "Ja sam tvoja qurva"....."Yeby me kao quurvu..." ili "Rasturaj me polako...." ..."Guraj, nemoj da me zalis..." I jos mnogo toga divnog za slusati u onom momentu ali sada malo....neprijatno...:rumenko:

A sta vase dame pricaju za vreme seksa?:mrgreen:

Ili samo cute i rade? :think:

Rasturi me kao kuckicu :zper: guzi me josss , hocu tvoj penis, Razvalices me manijace :mrgreen: tooo josssssss dublje .... ljubi me , lizi mi sise mazi me :flert: Ti si moj Eros :zaljubljena: najbolji si lover .... samo ti umes da me napalis ovako dobro ohh gorim ludim izludeo si me ....... tucas me najbolje samo tebe zelim zauvek :aha:

To "Ti si najbolji!" ili "Nikada nisam ovako uzivala" kazu sve do jedne...

I onima koji nisu nikakvi....:sad2:

Obicno u seksu vecina zena {a i muskaraca} stenju, uzdisu i pustaju razne cudne zvuke....

Zene jos imaju obicaj {vise nego muskarci} da govore razne bezobrazluke koje van seksa nikada ne bi ponovile...

To je veoma intimna star....:sad2:

Dugogodisnjim ispitivanjem sa utvrdio da zene najcesce u seksu mrmljaju "Ja sam tvoja qurva"....."Yeby me kao quurvu..." ili "Rasturaj me polako...." ..."Guraj, nemoj da me zalis..." I jos mnogo toga divnog za slusati u onom momentu ali sada malo....neprijatno...:rumenko:

A sta vase dame pricaju za vreme seksa?:mrgreen:

Ili samo cute i rade? :think:

tebi vjerojatno uglavnom traze pin i da im potpises ovdje i ovdje...u tri primjerka...
ah te zene...sve su iste...

Back