Koja Zivotinja za stan?

Sve tri osobe koje znam da su operisane zbog ehinokokoze, su pse drzale u dvoristu. Moji ljubimci redovno dobijaju tretman protiv parazita, i spoljnih i unutrasnjih, dete redovno podsecam da pere ruke, sama ih redovno perem... Dok je prethodni pas bio u stanu, znale su se mere predostroznosti, narocito kad je dosla beba, i eno je, ziva i zdrava, posla u skolu. Pas u medjuvremenu ostario i uginuo, dobio naslednicu, kao i on, spasenu od prethodnih vlasnika, i imam fino socijalizovano i odgovorno dete.

Nijedna, zivotinje nisu za stan. Njihovo prirodno boraviste je zbun, kamen, razne loge a to sto je svojom involucijom covek pripitomio vrste da bi ih klao ili da bi mu pomagale u lovu kojim ubija druge zive vrste je neprirodno, u neskladu s prirodom.

Pravi pas je divlji pas, dingo. Ove kreature od zivotinja u dzemperima i cipelicama za sneg koje vidjamo po parkovima, sa sve vlasnicima koji idu iza njih i rukavicama skupljaju njihova govanca, govori o socijalnoj devijaciji coveka danasnjice.
Onda i covek treba da se vrati u pecinu posto je nekada tamo ziveo.... Jer je i covek zivotinja... Ili da bude skroz ,,prirodan,, u zivotu.... Da se ne kupa, ne pere zube, jede rukama, ispusta neartikulisane zvukove itd....

Nijedna, zivotinje nisu za stan. Njihovo prirodno boraviste je zbun, kamen, razne loge a to sto je svojom involucijom covek pripitomio vrste da bi ih klao ili da bi mu pomagale u lovu kojim ubija druge zive vrste je neprirodno, u neskladu s prirodom.

Pravi pas je divlji pas, dingo. Ove kreature od zivotinja u dzemperima i cipelicama za sneg koje vidjamo po parkovima, sa sve vlasnicima koji idu iza njih i rukavicama skupljaju njihova govanca, govori o socijalnoj devijaciji coveka danasnjice.

ja bi tebi kad uvece legnes ubacio u krevet 3 skorpije iz roda Leiurus quinquestriatus Hemprich & Ehrenberg

Šta se svi hvatate za tu pećinu u kojoj je čovek živeo, čovek je sam postajao inteligentniji i počeo da gradi život ka ovome koji živimo danas, a pas je imao to inteligentno biće zvano čovek koje ga je uzelo pod svoje, znači nije sam odabrao da bude pripitomljen, kao što nijedna životinja ne bi birala. Nema veze jedno s' drugim.

Ja da se pitam nijedna životinja ne bi trebala biti dirana i ne bi se smelo rušiti njeno prirodno stanište, tako danas ne bi bilo toliko izumrlih vrsta i životinja skitnica...ali šta je tu je, nema gledanja nazad, spasi šta se može.

Back