Koja voda je najcistija voda?

Poruka
4.292
Najcistija voda je H2O. Minerali iz cesmovace, izvorske vode, bunara, flasiranih voda, kiselih voda itd su STETNI jer odavno nauka zna (ali na zalost javno ne saopstava) da samo minerali iz voca i povrca, kao i iz mesa su upotrebljivi organizmu.

Minerali sprani sa kamena, peska, zemlje vodom nisu upotrebljivi. Da bi mineral bio upotrebljiv MORA da prodje kroz biljku. Minerali iz vode samo stete, "okamenjuju" organizam: isijas, osteoporoza, alergija, autoimune bolesti itd ali i mnoge druge bolesti krvi i krvnih sudova itd.

Telo cisti voda ali ako voda vec ima stetne materije onda ciscenje tela je nemoguce vec se samo necistoce gomilaju. Zato jedina voda koja cisti kao usisivac vas tepih je cist H2O, to jest destilovana voda. Takodje pored stetnih minerala u vodi se danas nalaze jos stotine hemikalija iz industrije i zivotne sredine. Danas u vodi imamo: fluora, fluorida, hlora, kriptosporidije, giardia intestinalis, arsena, bora, kadmija, kobalta, gvozdja, olova, žive, nikla, selena, vanadija, hlorida, nitrata, amonijaka, trifluralina, dikambe, bromoksinila, trialetela, benzena, bromoforma, ugljovodoničnog tetrahlorida, hlorobenzena, hloroforma, toluena, fenola, fluorantena, heksahloroetana, izoforona, nitrobenzena, fenatrena i oko 20 drugih otrovnih, bezmirisnih i bezukusnih neorganskih sastojaka. Prisutnost tih tvari utvrđeno je u testovima sprovedenim na Pennsylvania i Carnegie Mellon. Destilirana voda uklanja sve gore navedeno, uključujući radioaktivne materije prisutne zbog bombardovanja 99".

Zaboravite vodu iz vodovoda. Ustvari, čak se ne biste trebali kupati niti tuširati u vodi koja dolazi direktno iz slavine. Problem je u tome što je većina naših gradskih voda jednostavno prljava što je rezultat starenja postrojenja za obradu kao i kvarenja izvorišta. U namjeri da se voda učini sigurnom sve više kemikalija se ubacuje u nju. Nažalost, događa se suprotno. Vjerojatnost je da je i vaša voda obrađena kloroforom, supstancom klora koji je poznat uzročnik raka. Isto tako, može se primiješati i dichloroacetic acid (DCA), kiselina koja se u laboratorijima dokazala uzročnikom raka jetre, kao i MX supstanca znana kao uzročnik genetske mutacije koja pospješuje razvoj raka. Štoviše mnogi gradovi dodaju fluor u svoje vode, a fluor sadrži tračak arsena smrtnog otrova koji napada središnji nervni sustav. U većim dozama vas može ubiti. Morate imati vodu da biste bili zdravi. Dobru, čistu, bistru vodu i puno nje. Više od 70% našeg tijela sastoji se od vode. Voda izgrađuje, regulira, protječe, pročišćava i hrani cjelokupni sustav. Svježa voda održava probavni sustav, pomaže pri reguliranju tjelesne temperature. Voda je neophodna za prehranjivanje vitalnih organa. Od životne je važnosti jer održava stanice zdravim. Voda koja je opterećena anorganskim mineralima, kemikalijama i mikroorganizmima može onečistiti, začepiti i prividno pretvoriti organe tijela u "stijene". Crijevni sustav je najugroženiji. To je zbog toga što kontaminacija koja dospije u naš sustav prvo biva apsorbirana i stalno nastanjena u stijenkama crijeva. To stvara put mnogim vrstama problema od zatvora do raka debelog crijeva. Te očvrsline mogu također napasti i ostale dijelove vašeg tijela, mogu se nastaniti u zglobovima i uzrokovati artritis, u krvnim žilama uzrokujući ovapnjenje žila, u plućima uzrokujući emfisemu i u očima uzrokujući glaukom.

Zato jedina voda koja cisti kao usisivac vas tepih je cist H2O, to jest destilovana voda.

Destilirana voda uklanja sve gore navedeno, uključujući radioaktivne materije prisutne zbog bombardovanja 99".

Mislim da se zove destilovana a ne destilirana. Strucnjaci iz Instituta navode za istu da se ne moze piti, ukoliko bi se redovno koristila doslo bi do smrti.

Mislim da se zove destilovana a ne destilirana. Strucnjaci iz Instituta navode za istu da se ne moze piti, ukoliko bi se redovno koristila doslo bi do smrti.

Veruj ti i dalje "strucnjacima". Znas li ti da je UN i ti "strucnjaci" za cilj imaju smanjene broja ljudi na planeti za 95%?

A cekaj kako ces umreti ako pijes cistu vodu daj logicno razmisli. Jel je otrovna H2O? Sta mislis sta se koristi u organizmu iz vode? Jel minerali? pa ako se koriste minerali zasto onda jedes voce i povrce i meso i sve? Onda pij samo cesmovacu i ne trebati hrana. IZ VODE KOJU PIJES KORISTI SE SAMO ALI SAMO I SAMO H2O. Minerali iz vode nisu upotrebljivi!! To i nauka zna ali cuti.

A pazite sad ovo ha ha . Kazu ovi iz vrha (posto im nije interes da ljudi piju cistu vodu) ako pijete cistu H2O (destilovana, filtrirana kako god) to jest vodu koja nema minerale umrecete ubrzo jer takva voda ISPIRE to jest uklanja minerale iz tela. Ha ha koja nebuloza. Pazite ja sam laik sto se tice hemije ali iako sam laik toliko je ovo nebulozno da nemam reci. Pa cekaj u tvrdoj vodi (voda koja ima minerale) lupam 99.99% ima vode a 0.01% ima tih minerala. A destilovana ima 100% vode. I sad zbog tog 0.01% minerala u tvrdoj vodi ona nece da ispere minerale iz tela coveka ha ha koja glupost. Pa prosudite i sami.

Drugi njihov argument je taj da posto destilovana voda nema minerale vas organizam ce ostati bez minerala. Ha ha koja glupost jer pazite sad ovo u najtvrdjoj vodi sad sam gledao po oficijalnim sajtovima flasiranih voda ima kalcijuma oko 50 do 100 eventualno neke i malo vise miligrama po litru. A pazi sad ljudima je dnevno potrebno oko 1 gram kalcijuma a sportistima i aktivnim ljudima i vise. Znaci ajde neka neko pije i 3 litra vode dnevno znaci iz vode imate petinu najvise od dnevne potrebe. Znaci i taj argument je nebulozan jer samo jedna jedina casa mleka ima koliko i litar ipo flasirane tvrde vode. A sa druge strane taj kalcijum koliko sam skapirao je u nekom kalcijum karbonatu koji apsolutno nije ok za ljudsku ishranu jer se iz tog oblika kalcijum ne moze uzeti u crevima. Valjda se uzima iz nekog drugog molekula koji je prisutan u vocu i povrcu. kalcijum citrat je iz voca i iz tog oblika se kalcijum najbolje apsorbuje

Pa imaju jos jedan argument kazu voda koja je cista bez minerala je kisela!! I to kisela 5 ph jer zato sto rastvara CO2, to jest ugljen dioksid. Pa cekaj i cak i da poverujem u to da vise rastvara sta ce tek da kazu onda oni ljudi koji stalno piju kiselu vodu. Znam druga koji svaki dan smaze po litru kisele vode sto preko spricera sto ovako na suvo pa jos nije umro.

Poima nemam sad cu da vidim kojejos argumente nebulozne iznose, a pazite pri tome nema nikakvih naucnih dokaza za sve te tvrdnje!!! Samo ta cinjenica dovoljno govori da neko ili neki namerno sprovode kampanju odvajanja ljudi od ciste H2O jer zamislite situaciju da priznaju da je najbolja voda za pice destilovana voda, pa odma bi ljudi bili super zdravi jer vise nece da piju olovo, pesticide, zivu arsen, i ko zna sta sve, da da hlor... a i proizvodjaci flasiranih voda su propali momentalno jer i iz bara ce moci da se pije voda samo je destilisete.

Poslednja izmena:
A pazite sad ovo ha ha . Kazu ovi iz vrha (posto im nije interes da ljudi piju cistu vodu) ako pijete cistu H2O (destilovana, filtrirana kako god) to jest vodu koja nema minerale umrecete ubrzo jer takva voda ISPIRE to jest uklanja minerale iz tela. Ha ha koja nebuloza. Pazite ja sam laik sto se tice hemije ali iako sam laik toliko je ovo nebulozno da nemam reci. Pa cekaj u tvrdoj vodi (voda koja ima minerale) lupam 99.99% ima vode a 0.01% ima tih minerala. A destilovana ima 100% vode. I sad zbog tog 0.01% minerala u tvrdoj vodi ona nece da ispere minerale iz tela coveka ha ha koja glupost. Pa prosudite i sami.

Drugi njihov argument je taj da posto destilovana voda nema minerale vas organizam ce ostati bez minerala. Ha ha koja glupost jer pazite sad ovo u najtvrdjoj vodi sad sam gledao po oficijalnim sajtovima flasiranih voda ima kalcijuma oko 50 do 100 eventualno neke i malo vise miligrama po litru. A pazi sad ljudima je dnevno potrebno oko 1 gram kalcijuma a sportistima i aktivnim ljudima i vise. Znaci ajde neka neko pije i 3 litra vode dnevno znaci iz vode imate petinu najvise od dnevne potrebe. Znaci i taj argument je nebulozan jer samo jedna jedina casa mleka ima koliko i litar ipo flasirane tvrde vode. A sa druge strane taj kalcijum koliko sam skapirao je u nekom kalcijum karbonatu koji apsolutno nije ok za ljudsku ishranu jer se iz tog oblika kalcijum ne moze uzeti u crevima. Valjda se uzima iz nekog drugog molekula koji je prisutan u vocu i povrcu. kalcijum citrat je iz voca i iz tog oblika se kalcijum najbolje apsorbuje

Pa imaju jos jedan argument kazu voda koja je cista bez minerala je kisela!! I to kisela 5 ph jer zato sto rastvara CO2, to jest ugljen dioksid. Pa cekaj i cak i da poverujem u to da vise rastvara sta ce tek da kazu onda oni ljudi koji stalno piju kiselu vodu. Znam druga koji svaki dan smaze po litru kisele vode sto preko spricera sto ovako na suvo pa jos nije umro.

Poima nemam sad cu da vidim kojejos argumente nebulozne iznose, a pazite pri tome nema nikakvih naucnih dokaza za sve te tvrdnje!!! Samo ta cinjenica dovoljno govori da neko ili neki namerno sprovode kampanju odvajanja ljudi od ciste H2O jer zamislite situaciju da priznaju da je najbolja voda za pice destilovana voda, pa odma bi ljudi bili super zdravi jer vise nece da piju olovo, pesticide, zivu arsen, i ko zna sta sve, da da hlor... a i proizvodjaci flasiranih voda su propali momentalno jer i iz bara ce moci da se pije voda samo je destilisete.

Koju ti vodu pijes? Ja pijem sa obliznje arterske dubinske cesme godinama i super je ... Pazi na Pesteru zive stogodisnjaci koji piju vodu sa izvora i jedini destilat im je rakijica ujutru . ne znam nikog da pije destilovanu vodu .Kisnicu piju u CG sela po onim gudurama imaju cisterne i sakupljaju vodu sa krovova ali to ipak nije cista destilovana voda posto pokupi svasta od oblaka do slavine.

Po pricama njihovim ispade da je cista H2O opasnija i smrtonosnija i od hlora i fluora i olova, arsena, zive i jos 1000 otrova iz cesmovaca i flasiranih voda pa kazu "pijenje destilovane vode izaziva smrt". Ha ha a pazi cak i za olovo i drugih otrova kazu naucnici ne na taj nacin "da izaziva smrt" nego kazu da je toksicno, nije zdravo i slicbno a ovde nema drge nego odma smrt, nema simptoma nema da kazu koji to organ oboleva ili koju to bolest izaziva cista H2O nego odma dodje smnrt preko noci kaio da ste popili cijanid a pri tome nase telo ima preko 80% istog tog cistog H2O

Po pricama njihovim ispade da je cista H2O opasnija i smrtonosnija i od hlora i fluora i olova, arsena, zive i jos 1000 otrova iz cesmovaca i flasiranih voda pa kazu "pijenje destilovane vode izaziva smrt". Ha ha a pazi cak i za olovo i drugih otrova kazu naucnici ne na taj nacin "da izaziva smrt" nego kazu da je toksicno, nije zdravo i slicbno a ovde nema drge nego odma smrt, nema simptoma nema da kazu koji to organ oboleva ili koju to bolest izaziva cista H2O nego odma dodje smnrt preko noci kaio da ste popili cijanid a pri tome nase telo ima preko 80% istog tog cistog H2O

Ti pijes destilovanu vodu?

Iskreno ne bas cistu destilovanu vodu jer i ne verujem da u kucnoj radinosti moze da se napravi cista H2O, vec pijem vodu koju dobijem tako sto pomesam 50% vode iz cesme i 50% vode dobijene destilacijom pomocu kucnog destilatora.

Racunam ako i ubacuju nek otrove (posto u zadnjih nekoliko meseci osecam gorcinu u vodi i nekako me nakon pijenja cesmovace pece u ustima i srce mi pocne ubrzano da radi itd) u cesmovacu, ili nemaju para pa stede tako sto dezinfikuju nekim opasnim sredstvima, ili ko zna obzirom da smo okupirani mozda ovaj novi svetski poredak ubacuje neke otrove u srpsku vodu tipa fluor ili ko zna sta, da na taj nacin sve te otrove prepolovljujem i na taj nacin koliko toliko bar upola se manje trujem. Kontam ako smisljeno truju onda ako prepolovim dozu nece biti toliko stete, ili ce pre steta nastati kod ovih ostalih koji veruju sistemu. Ne verujem da oni smeju bas masovno da nas potpruju, ipak nas truju malo po malo pa ako neko dobije kancer ili oboli za 10 godina postepeno ja cu za 20 ili mozda se organizam i moze izboriti sa prepolovljenom dozom.

Poenta je ta da iskreno vise ne verujem ama bas nista vlastima pogotovu srpskim a pogotovu ne ovom psihopatama vucicu i dacicu jer oni rade ama bas sve sta im narede ovi sa zapada. Ono mislio sam da Tadic je vrh ali on je mala beba u poredjenju sa ovim monstrumima.

Ja pijem skoro pa destilovanu (ugradjen preciscac koji radi na principu osmoze) mada i nju izbegavam. Najbolja voda je iz glecera i iz hrane (manje koncentrovane hrane a vise voca i povrca). Voda je ok na izvoru ali nije kad dodje do nas, (zbog cevi ili zbog ambalaze). Stalno me ubedjuju da treba da pijem vise vode a ja jedva da popijem 1 casu. Pijem mnogo cedjenih sokova pa su prestali da me ubedjuju :D

Ja pijem skoro pa destilovanu (ugradjen preciscac koji radi na principu osmoze) mada i nju izbegavam. Najbolja voda je iz glecera i iz hrane (manje koncentrovane hrane a vise voca i povrca). Voda je ok na izvoru ali nije kad dodje do nas, (zbog cevi ili zbog ambalaze). Stalno me ubedjuju da treba da pijem vise vode a ja jedva da popijem 1 casu. Pijem mnogo cedjenih sokova pa su prestali da me ubedjuju :D

samo jos da nadjemo glecer...

moja drugarica radi na VMA i posao joj je iskljucivo da svakodnevno ispituje vodu... vise od polovine vrsta flasirane vode nije uopste bakterioloski ispravno, ukljucujuci i Prolom vodu koja se preporucuje ljudima koji imaju problema sa bubrezima... najbolja je cesmovaca, ali da je pijes u Makisu, dok stigne do nas kroz stare cevi... uzas, ko zna sta pijemo

Kad je dolazio covek koji nam je ugradio preciscac sipao je nesto u vodu iz cesme i ona je bila potpuno crna sa mnogo mulja na dnu. Dali smo mu vodu iz brite i bila je mnogo cistija. Nas je toliko isprepadao da smo dok nam nije ugradio preciscac koristili samo tu iz brite ( neki lik koji se u to razume rekao nam je da se ne moraju cesto menjati filteri i da se mogu koristiti dok god voda kroz njih prolazi). Ovaj nas em skup, em 2X godisnje moramo da menjamo filtere koji su takodje mnogo skupi.

samo jos da nadjemo glecer...

moja drugarica radi na VMA i posao joj je iskljucivo da svakodnevno ispituje vodu... vise od polovine vrsta flasirane vode nije uopste bakterioloski ispravno, ukljucujuci i Prolom vodu koja se preporucuje ljudima koji imaju problema sa bubrezima... najbolja je cesmovaca, ali da je pijes u Makisu, dok stigne do nas kroz stare cevi... uzas, ko zna sta pijemo

Ajd sad budi pametan naslusao sam se iskustva ljudi sa Prolom vodom sve u superlativu a sad pogledaj:think:

da, zamisli, i kada sam je pitala koju vodu da dajem deci - kaze Mivela, ali ona je sasvim mutna kad je sipas u casu - zato je i prodaju u tamnoj ambalazi - ali je bakterioloski ispravna i puna minerala. Meni licno je tesko da je pijem jer je prirodno blago gazirana.

Pricao je i da pune cesmovacu a onda prodaju kao izvorsku vodu da smanje troskove. Cula sam da belgijanac koji je kupio niksicku pivaru i jos neku u Srbiji ima pravo da na pivo proizvedeno u Srbiji lepi etiketu niksickog a na niksicko etiketu srpsog. Tako smanjuje troskove prevoza.

Poslednja izmena:
da, zamisli, i kada sam je pitala koju vodu da dajem deci - kaze Mivela, ali ona je sasvim mutna kad je sipas u casu - zato je i prodaju u tamnoj ambalazi - ali je bakterioloski ispravna i puna minerala. Meni licno je tesko da je pijem jer je prirodno blago gazirana.

meni Prolom odlicna voda nepijem je cesto ali mi izgleda super i ima lep ukus sad sam zbunjen ..kako moze da je bakterioloski neispravna? kako priolazi kontrole ako ih uopste ima?

Back