Koja vam se stvar ne svidja

pa nema nesto generalno da mi se ne svidja kod muskaraca...nego indivudue...postoje muskarci koji su losi kao osobe kao i zene...to mi se ne svidja...a neka univerzalana osobina kod muskaraca - nesto ne gledam to tako....moze neko da te povredi i sl...al to ne znaci da su svi muskarci takvi (ili zene)...takav je taj ne svi....znaci da bih odgovorila na pitanje to bi znacilo da prepisem svim muskarcima neku losu osobinu uocnu od nekih (pojedinaca)...a ima ih mnogo i razlicite su....isto toliko ima i kod zena....a to necu da radim

Zene sta vam se ne svidja kod muskaraca?

Muskarci sta vam se ne svidja kod zena?

ovo je uvodno pitanje
rasprava na 3 strane nema veze sa postavljenim pitanje...ajmo da se drzimo teme...moze tema i u dobrom pravcu da ide...ne mora samo prepucavanje :gace:

Poslednja izmena:
Zene sta vam se ne svidja kod muskaraca?

Muskarci sta vam se ne svidja kod zena?

Evo, meni ne smeta sto zene muskarce traze kroz kesh i imetak, nego mi smeta sto stalno pricaju kako nisu takve i to ne zele priznati.

Meni bi bilo jako drago kad bi jedan dan cuo od neke zene. Kuja sam i volim kesh za sve drugo mi se jebbe i uvek cu se istorbati sa bogatim grbavcem, nego sa siromasnim likom koji super izgleda.
To bi mi bilo jako drago.:)

pa bre sinnke i nase cestite bake, prabake i cukunbake su smatrale da je bolje udati se za dobrostojeceg nego za siromasnog. stvarno nisi otkrio toplu vodu. i svi roditelji od pamtiveka su vise voleli da udome svoje kceri u neku dobru kucu, onako, domacinsku, sa imetkom, na glasu, nego da im se kceri muce.
e sad....
ima sve to svoje lice i nalicje.
jer te nase bake su bile dobre zene, kucicle kucu i podizale zdravi u cestitu decu. ali imale su sa kim to da rade. sa cestitim muzem i u nekom cestitom duhu. ovo sada se nista vise ne zna..

pa bre sinnke i nase cestite bake, prabake i cukunbake su smatrale da je bolje udati se za dobrostojeceg nego za siromasnog. stvarno nisi otkrio toplu vodu. i svi roditelji od pamtiveka su vise voleli da udome svoje kceri u neku dobru kucu, onako, domacinsku, sa imetkom, na glasu, nego da im se kceri muce.
e sad....
ima sve to svoje lice i nalicje.
jer te nase bake su bile dobre zene, kucicle kucu i podizale zdravi u cestitu decu. ali imale su sa kim to da rade. sa cestitim muzem i u nekom cestitom duhu. ovo sada se nista vise ne zna..

A znaci ako cemo tako gledati, ja ako imam kesha i zena mi kroz koju godinu postane neprivlacna, trebam je odmah isterati van iz kuce i smeniti je sa lepsom?

Ok, moze. Ko jaci taj tlaci.:ok:

Back