Koja vam je peezza bila najdraza, bucna, aromaticna, svrsh ?

crno oko:
DisMisaL:
Nadam se da tebi ovo što pišeš pričinjava zadovoljstvo, jer ja dobijam grčeve u stomaku (od smeha) :lol:
Pa mislim da si ti pomalo detinjast...ako to nisi radio nikad ili ne posmatras na isti nacin (pesnicki) kao nas forumas dugi jezik (nesto)...
Ali mislim da si ti taj kome se pricinjava zadovoljstvo tj oralni sex ali momce nikad neces znati kako je kad se nekom pruza zadovoljstvo stoga ti ostaje samo da se smejes onome ko je i primao i dao...
Pozdrav...

8) 8) 8) PreDivna si Crno Oko ! Poraf ! :P :P :P

dugi777jezik:
snoshaj efendija:
A reci mi molim te, raskos tvog lizackog talenta jel' potice samo od rada jezika ili su tu i neki drugi faktori.Na primer, duzina jezika, brzina palacanja ili cak anatomske karakteristike jezika (hrapav, gladak, mozda sa pirsingom? Ili dodatak cine brcici ako ih imas pa jos frizurica ako mlatis glavom dok lizes?Mozda je to extra dodatak za partnerku.Na primer frizura 'tarzanka' sa malo gela da li doprinosi efektu?

8) 8) 8) Dobar si lik. Nastavak lekcija u sledeccem broju. :wink: :wink: :wink:

Nemoj da si takav.NIJE ZNANJE, ZNATI VEC JE ZNANJE, ZNANJE DRUGOM DATI.SAD NISAM ZIV DOK NE CUJEM NASTAVAK.DAKLE?BUDI ORTAK.

E mali dugi...jezik, ne seruckaj......

Polizao si, srećan si jer si sa jezikom uspeo što sa karom nisi i ok....

Sretan si kad drugome pružaš zadovoljstvo. Takav psihološki profil.

Fali ti i znanja o anatomiji i iskustva, a odmah si nalepio čoveku etiketu da je ***** ako ne voli liz...

Pazi da ti ne ponudi kooperaciju , on kad joj ga izvadi ti da osetiš aromu i ukus....

A onda ono ...u sledećoj lekciji....
Sačekaću tu tvoju lekciju , ako se setim narednih dana , samo da te pokopam ako ne opravdaš najavu....
Sit sam Bila Gejtsa i ostalih GRANDE najava "tresla se gora , rodio se miš".
Kad se naduvavaš , onda moraš i jak da budeš.....

Sad samo hrabro napred, kad već radiš kao promoter budi na nivou....

dugi777jezik:
Pera_Zdera:
dugi777jezik:
8) 8) 8) Chak shta vishe, ne bih mogao recci koja je bila najbolja, to se nije moglo predvideti, samo dozhiveti, prognoze uzhivanja su nemogucce. Bile su bajne i one koje su cvilele, i one koje su mi chupale kosu s glave, dok sam ih "jeo dole", i one koje su samo dubokim disanjem pokazivale svoje svrshavanje... Nije uvek to moralo biti, recimo, psovanje prilikom dozhivljaja vrhunca ili pohvale ili uzvratna milovanja (tipa povratnog pooshinga) i slichno.

Najlepshe u svemu tome bilo mi je shto su uzhivale, mada je svaka, ali bash svaka imala neki svoj, samo njoj svojstven nachin pokazivanja da je postigla orgazam, da sam joj priushtio divne trenutke u jednoj nezhnosti u kojoj je ona sigurno uzhivala fizichki vishe nego ja. Ali moje je zadovoljstvo bilo unutrashnje, jer kad je uzhivala ona, svaka ona koja je bila sa mnom, naravno da je prijalo i meni...

Da i ne pominjem da je svaka od njih mogla biti uvek prepoznata po josh mnogo lichnih detalja...

Lichno iskustvo je carska stvar, a kad je i prijatno, rajska ! :P :P :P
A zasto si ti sada nama ovo rekao? :?

8) 8) 8) Ovo tvoje pitanjce dodje isto kao kad je u filmu "Uzhichka Republika" malisha pitao pekara: "Chiko, a jel'sav ovaj lebac tvoj... Pa shto ga onda ne jedesh ?"

Da ti chiko kazhe, dete moje, chika jede, ali i prodaje (znanje)... Uchi se i uzhivaju u uchenju, prijatnije je ! :roll: :roll: :roll:
O mocni ciko, mi jadnici glupi se divimo tvom velikom imperativnom znanju i iskustvu. A tek tvom mocnom jeziku. Pa zene cim ga vide padaju u trans i to po 5 puta uzastopce...samo od gledanja. Mi jadnici to nikad necemo doziveti tako. Molim te opisi nam kako se to lize, i kakav je to osecaj. I kako one svrsavaju do neba pa i sire.

Lizno si ribicu, bravo ti. Nemoj sad da se produvavas ovim hodnicima, jer ovde ima ljudi 50 puta pametnijih od tebe.
Al razumem ja tu klinacku napaljenost i srecu kad prvi put dovedes devojku do orgazma...pa makar i jezikom. Pa onda imas potrebu da se pohvalis pred celim svetom kako ti je uspelo.

dugi777jezik:
Lilu:
5.gif
36.gif
32.gif

8) 8) 8) Hvala ti do Neba, Lilu, ti si moja inspiracija ! Chekam te na Prichaonici ! CMOK ! :wink: :wink: :wink:

e sachekaces me ... :twisted:

dugi777jezik:
crno oko:
DisMisaL:
Nadam se da tebi ovo što pišeš pričinjava zadovoljstvo, jer ja dobijam grčeve u stomaku (od smeha) :lol:
Pa mislim da si ti pomalo detinjast...ako to nisi radio nikad ili ne posmatras na isti nacin (pesnicki) kao nas forumas dugi jezik (nesto)...
Ali mislim da si ti taj kome se pricinjava zadovoljstvo tj oralni sex ali momce nikad neces znati kako je kad se nekom pruza zadovoljstvo stoga ti ostaje samo da se smejes onome ko je i primao i dao...
Pozdrav...

Hvala molim i drugi put...pozdrav tebi! 8)

crno oko:
dugi777jezik:
crno oko:
DisMisaL:
Pozdrav...

Hvala molim i drugi put...pozdrav tebi! 8)

8) 8) 8) Zivela ! :P :P :P

Back