- Poruka
- 388.420
Iskrenost, poverenje,poštenje,edmpatija,kada mislis sve sto kazes, a ne kada kazes sve sto mislis i drugo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To lako zna da sklizne u patologiju i da ne prihvata ni jedno drugo misljenje osim svogDoslednost/držanje do sebe/sopstvenog mišljenja mi je verovatno najprivlačnija osobina (iako ne mora da budu u skladu sa mojom viziom sveta)
Da li je to loše samo po sebi? Po meni i nije toliko problematično dok god takva osoba nema onu karakteristiku da napada druge ili da nameće svoje mišljenje na druge.To lako zna da sklizne u patologiju i da ne prihvata ni jedno drugo misljenje osim svog
Dosledan ali spreman na argumentovanu razmenu misljenja.Da li je to loše samo po sebi? Po meni i nije toliko problematično dok god takva osoba nema onu karakteristiku da napada druge ili da nameće svoje mišljenje na druge.
Iskrenost da, ali ne vulgarna i bezosećajna. Već dobro odvagana, lepo rečena i bez poniženja. Ako imam šta da nekoga kritikujem najradije u 4 oka. Ne treba druge kritikovati pred drugima.Iskrenost
Ризиковати може сваки глупак и све има ризик.Hrabrost,volim ljude koji imaju herca da rizikuju![]()
Nesebicnost.Iskrenost, poverenje,poštenje,edmpatija,kada mislis sve sto kazes, a ne kada kazes sve sto mislis i drugo