Koja su vasa opredeljenja?

• Začetnik teme Začetnik teme Droid
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kojeg ste opredeljenja

• Ukupno glasova
    16

Droid

Legenda
Poruka
51.843
Hteo bih da pokrenem temu u kojoj je najvaznija anketa. Naime ima dosta forumasa, neki stalno menjaju stavove, pisu svasta o svacemu pa bih voleo da se na ovoj temi odredite koji su vasi stavovi prema glavnim pitanjima koja su vazna za Srbiju a i za predstojece Izbore 2020.

Ja cu pokusati da sazmem pitanja posto smo ograniceni brojem, a ako bude nekih naknadnih promena moze valjda moderator neki da popravi.

Ubacicu stav Za i Protiv

NATO
Priznanja Kosova
Uclanjenje u EU
Sankcije Rusiji u smislu potpunog usaglasavanja sa EU
Vucic
Pusenje
LGBT

Hteo bih da pokrenem temu u kojoj je najvaznija anketa. Naime ima dosta forumasa, neki stalno menjaju stavove, pisu svasta o svacemu pa bih voleo da se na ovoj temi odredite koji su vasi stavovi prema glavnim pitanjima koja su vazna za Srbiju a i za predstojece Izbore 2020.

Ja cu pokusati da sazmem pitanja posto smo ograniceni brojem, a ako bude nekih naknadnih promena moze valjda moderator neki da popravi.

Ubacicu stav Za i Protiv

NATO
Priznanja Kosova
Uclanjenje u EU
Sankcije Rusiji u smislu potpunog usaglasavanja sa EU
Vucic
Pusenje
LGBT
Gde TI tu i JA.

Od svih samo je poslednja bitna. Sve ostale su ne. Čak i za pušače. Ne može se čoveku zabraniti da koristi duvan. Ipak, nije to heroin pa da se ne možeš skinuti bez stručne pomoći. @Droid Opipavaš javno mišljenje, sakupljaš info za Vučka? Hahah. :D
Sto se pusaca tice nemam nista protiv da puse sta hoce, i marihuanu samo dok ne truju druge, Isto bih primenio i na automobile povecavanjem standarda.

Pošto mojih ubeđenja nema na listi onda ću da kažem ovako:

Velika Srbija
Nezavisna Srbija
Ekonomski bogata i razvijena Srbija
Srbija u kojoj žive samo Srbi i pripadnici bele rase
Srbija bez raligije i zatucanosti
Srbija u kojoj vlada seksualna sloboda, ali samo na relaciji muško ženskih odnosa i u kojoj prostitucija legalan posao
Srbija u kojoj je velika većina naroda pismena i obrazovana
Srbija u kojoj se stalno razvija nova tehnoligija i u kojoj nauka napreduje brže nego bilo gde u svetu

To su neka moja osnovna ubeđenja.

Ugrozavas druge jer smrdiš i truješ druge.
Onda neka zatvore sve fabrike duvana na svetu I neka bude ilegalno.stavili mi one parole protiv "pusenja" na svaku kutiju ,udavise ovi sto su ostavili cigare pa im sada sve smeta pa svaki drzi predavanje.nije u redu.ja sam pre par godina ostavio bio cigare pa nikom nisam popovao kada zapali.
I sta sad hajka svi☕😯

Onda neka zatvore sve fabrike duvana na svetu I neka bude ilegalno.stavili mi one parole protiv "pusenja" na svaku kutiju ,udavise ovi sto su ostavili cigare pa im sada sve smeta pa svaki drzi predavanje.nije u redu.ja sam pre par godina ostavio bio cigare pa nikom nisam popovao kada zapali.
I sta sad hajka svi☕😯
Ne lepse je da te gledam kako cupkas na zimi i kisi dok ja uzivam u kafi u nezadimljenom kaficu :) nece niko da ti zabrani da pusis. Samo ne pored nepusaca.

Ja batalio to mozes i ti.

Back