- Poruka
- 18.989
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne možeš nikoga da vređaš i da tako nazivaš nekoga bez dokaza.Naslov
Upravo zato pitam, naime šta mi se desilo.Ne možeš nikoga da vređaš i da tako nazivaš nekoga bez dokaza.
Zato što Rusija nije fašistička država i treba da ti brišu takve poruke.Upravo zato pitam, naime šta mi se desilo.
Dobro znamo da se 85% ovog sajta sastoji od nazivanja ukrajinskih žena i dece fašistima.
I malopre ja napišem "Stop fašizmu, koji zastupa Rusija" a oni to obrišu
Posto je situacija skoro identicna.Rusija je to više nego Ukrajina, ali samo se briše za jedne treba i za druge.
Ti da se pitaš zabranjivao bi sve što kaže ruska strana i dozvoljavao da se širi mržnje protiv Rusije.Rusija je to više nego Ukrajina, ali samo se briše za jedne treba i za druge.
Ma ti si majstor u razjasnjavanju.Ne, nego je ovde pitanje da li je dozvoljeno neku sadašnju državu i njene stanovnike nazivati nacistima/fašistima ili nije. Ako nije onda to mora da važi za sve, a ako jeste onda svako ima pravo da iznese svoje mišljenje, pa i takvim nazivanjem.
Znači samo da razjasnimo da li može ili ne.
Mene slobodno nazivati tako, ne smeta mi.Ne možeš nikoga da vređaš i da tako nazivaš nekoga bez dokaza.
Ni meni. To su samo glupe nalepnice bez ikakvog značenja i težine.Mene slobodno nazivati tako, ne smeta mi.
Ni fasista ni rasista isto ne smetaju.
Slažem se, ali vidiš da u praksi nije tako.Svako etiketiranje tog tipa mora biti barem uklonjeno, ako ne i sankcionisano.
Jer to je širenje mržnje.
Jedine zemlje za koje se MOŽE reći da su fašističke i/ili nacističke su Nemačka do 1945-te i njihovi saveznici koji su tu ideologiju i zvanično prihvatili.
Ti se prva tih pravila ne pridržavaš..Brisu se takvi postovi kako tebi tako i drugimaNaslov