Koja se najbolje ,,

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Hero

Buduća legenda
Poruka
35.013
khmm,,,
Zasto mislim da one od 25 do 40 najbolje daju sebe,,(40+) je posebna prica za druge teme,mozda na religiji ...:lol:
ispravite me ako gresim, rado cu obrazloziti zasto tako mislim..:)

e sad da vas cujem one koje se slazu s,mnom,,a i one koje misle da gresim ..z:mrgreen:

khmm,,,
Zasto mislim da one od 25 do 40 najbolje daju sebe,,(40+) je posebna prica za druge teme,mozda na religiji ...:lol:

e sad da vas cujem one koje se slazu s,mnom,,a i one koje misle da gresim ..z:mrgreen:
nema pravila...ima onih koje se sa 25 jebbu majstorski, a ima i onih koje sa 40 nemaju pojma

khmm,,,

WOW...ti mora da si Serlok Holms kada si to zakljucio. :roll::roll:
Ne,najbolje daju sebe ove od 80 do 95...

khmm,,,

u tu starosnu strukturu otprilike upada 2/3 sexualno aktivnih žena tako da ne mogu da se ne složim :lol:

khmm,,,

Зезаш? z:lol:

Нисам могао да се сетим неког примера а да не откријем или бацим сумњу на неке жене, али ипак сам нашао праву ствар да ти укажем да грешиш, да најбоље дају себе жене старости 40-43 године, ако ниси гледао овај филм "НЕВЕРНА", погледај га, а и из много разлога је баш препоручљив теби, и још некима :) :

http://www.imdb.com/title/tt0250797/

khmm,,,

Slabo mislis, za one od 25, ta ima svoje mastarije, a kada je zrela cura od 39, pa nadalje, lepota neprevazidjena.

khmm,,,

ne volim te matore to mora da je covek zagoreo ili mazohista da voli mane,kao na oko velika dupeta,doobraaa,jaaakaa,ne smeta celulit,strije su sexi,nema veze sto mu treba 3 sake za 1 guz,on je veca muskarcina ako izadje na kraj s raspadom,savrseno mu nije izazov satro jer ga se boji

ja se stvarno nekad zapitam da li ti imaš 18 godina :think:

neću da pametujem, iskoristiću reči pametnih ljudi

Seksualna želja odnosno libido i kod muškaraca i kod žena pod direktnim je uticajem hormona, tvrde naučnici. Testosteron, progesteron i estrogen, odnosno njihovi nivoi, određuju koliko ćemo biti raspoloženi za seks. Uprkos predrasudi da muškarci više žele seks, naučno je dokazano da to nije tačno. Jednako ga žele i muškarci i žene, samo što jači pol to eksplicitnije pokazuje i češće potencira. I da, oni češće misle na seks, istraživanja pokazuju čak svakih sat vremena.

Drugačiji pristup muškaraca i žena seksu stvar je mozga, kažu eksperti. Drugačiji moždani procesi, hormoni i različit način razmene materije u telu čine biološke razlike među polovima, ali i toliko naglašavane razlike u razmišljanju, pa i stav prema seksu.

Libido se i različito "razvija", pa seksualna želja kod muškaraca dostiže vrhunac u dvadesetim, dok posle 40. opada.
U poznijim godinama neki muškarci i dalje osećaju jaku seksualnu želju, ali samo neki mogu da se pohvale i dobrom potencijom. Kod žena je sve drugačije. Kod njih se seksualna želja smanjuje posle puberteta, da bi se naglo povećala posle 30-35. godine, a onda ponovo počela da pada. Žene imaju još jedno ograničenje, menstrualni ciklus.

U zavisnosti u kojoj su fazi, varira i libido, a istraživanja pokazuju da je seksualna želja najjača u plodnim danima, odnosno u ovulaciji. U menopauzi sve se smiruje, i lučenje hormona i seksualna želja, ali to nije pravilo, jer istraživanja pokazuju da žene posle 50. godine sve više uživaju u seksu.

khmm,,,

Kada budem 40+ izjasniću se, ali na religiji, biće to božanski osećaj koji prožima tjelo :zstidljivko:
Ovo od 25-40 je raspon godina kada je žena tehnički dovela do savršenstva sopstvene performanse+ zna šta hoće, a nije još uvek ocvala :p. Mada, to u nekom idealnom svetu, ovaj svet nije idealan pa neke nikada ne znaju, a neke uvek znaju-dakle pravda je zadovoljena :lol:

...svaki cvijet ima svoj miris
i
kad podigneš latice nosu
radi to tako da znaš šta radiš
i šta od njega možeš dobiti
moraš izvući sve iz njega
i naći ga u trenutcima jutrenja
tj.
najradjeg davanja
ali,
moraš biti siguran
da li si spreman za mirise
jer cvijet se
ne 'koristi' usputno

...kad i koliko
nijesu odrednice
'cvijetne'...

khmm,,,

Brate, pun si predrasuda, moraću te se odreknem preko foruma :fdlan:
Nije problem u godinama, već u našim glavama.z:)

Predrasude.
Nema pravila.
Svaka je dobra kad joj pogodis zicu.

Eto kako govori iskusan covek.

Bas tako.Starost zene ne igra nikakvu ulogu ali sposobnost muskarca da.

mozda treba i da se edukujete malo :lol:

- - - - - - - - - -

ja se stvarno nekad zapitam da li ti imaš 18 godina :think:

neću da pametujem, iskoristiću reči pametnih ljudi

Seksualna želja odnosno libido i kod muškaraca i kod žena pod direktnim je uticajem hormona, tvrde naučnici. Testosteron, progesteron i estrogen, odnosno njihovi nivoi, određuju koliko ćemo biti raspoloženi za seks. Uprkos predrasudi da muškarci više žele seks, naučno je dokazano da to nije tačno. Jednako ga žele i muškarci i žene, samo što jači pol to eksplicitnije pokazuje i češće potencira. I da, oni češće misle na seks, istraživanja pokazuju čak svakih sat vremena.

Drugačiji pristup muškaraca i žena seksu stvar je mozga, kažu eksperti. Drugačiji moždani procesi, hormoni i različit način razmene materije u telu čine biološke razlike među polovima, ali i toliko naglašavane razlike u razmišljanju, pa i stav prema seksu.

Libido se i različito "razvija", pa seksualna želja kod muškaraca dostiže vrhunac u dvadesetim, dok posle 40. opada.
U poznijim godinama neki muškarci i dalje osećaju jaku seksualnu želju, ali samo neki mogu da se pohvale i dobrom potencijom. Kod žena je sve drugačije. Kod njih se seksualna želja smanjuje posle puberteta, da bi se naglo povećala posle 30-35. godine, a onda ponovo počela da pada. Žene imaju još jedno ograničenje, menstrualni ciklus.

U zavisnosti u kojoj su fazi, varira i libido, a istraživanja pokazuju da je seksualna želja najjača u plodnim danima, odnosno u ovulaciji. U menopauzi sve se smiruje, i lučenje hormona i seksualna želja, ali to nije pravilo, jer istraživanja pokazuju da žene posle 50. godine sve više uživaju u seksu.

ja to pricam godinama, mozda zato sto sam i nacitan po tom pitanju, samo sto neki kazu treba naci zicu, delimicno tacno, ako je nadjes u nekoj od opisanih faza mozes i don zuan da budes, bices razocaran a to sam i osetio na sopstvenoj kozi

Back