- Poruka
- 85
islam - gdje imaju poseban status , hinduizam - gdje ne smije ostati nasamo niti sa ocem ili bratom , krscanstvo gdje je bogorodica , wicca gdje je svecenica ...
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
islam - gdje imaju poseban status , hinduizam - gdje ne smije ostati nasamo niti sa ocem ili aratom , krscanstvo gdje je bogorodica , wicca gdje je svecenica ...
Hrišćanstvo sa idejom o milosrđu prema bližnjem i Judaizam u kojem se žena izuzetno poštuje su po mom mišljenju, (a nagledao sam se svega i znam svašta) , najhumanije.
skoncetrirajmo se na danasnje vrijeme
Ali bas vi riscani tvrdite da je vas bog pravi i vera ispravna a ostali su zlo. Vidis da sam sebi upadas u stomak, pokusavas opravdati nesto a pises kontradiktorno.kad bi bozja rijec bila u samo jednoj religiji mozda bi i bio u pravu ali postoje stotine vjera
Prema statistikama 60% Hindusa tuče svoje žene, toliko o toj produhovljenoj zemlji.
Rape in India has been described by Radha Kumar as one of India's most common crimes against women
Sources show that rape cases in India have doubled between 1990 and 2008
According to a global poll conducted by Thomson Reuters, India is the "fourth most dangerous country" in the world for women,
and the worst country for women among the G20 countries.
Ko je pominjao Hinduizam. Ja nisam, jeste tvoj drugar koji se koncetrira kao i ti a navodi sumnjive informacije da preko 100 miliona miroljubivih Indusa tuku zene.
Kada mu je zatrazeno da pruzi dokaz, kao sto je tebi zatrazeno da das precizan odgovor na konkretno pitanje, on cuti.... a ti pokusavas degradirati moje znanje a ne znas ni da li imam ni da li nemam.
Ljudi su danas u posedu informacija, znaju ko je ko i sta je sta. I koliko je neduznih zena vasa vera zaklala, probola, zapalila i zakopala, a radi cega.... i jos ovde navodis miroljubivost i pitomost. Nemoj da si smesan.
Koja je to religija humana prema zenama ?
U Islamu jedan vernik moze da ima citav harem zena. Zena u islamu nema nikava prava ( Saudijska Arabija), ceo zivot provede u kuci, a kada izlazi mora da bude prekrivena od glave do pete, Zesca diskriminacija.
![]()
U Indiji, Hinduizma( kao peace religija ), zene se siluju,ubijaju ,,i niko nista. Onda su zene mora da formiraju gang''Gulabi Gang''
Idu po Indiji i tuku muzeve koji maltretiraju zene.
![]()
Da se ne prica o Hriscanstvu i Bibliji...spaljivanje vestica, i danas hriscanske crkve traze pokornost zene ....
![]()
Relija i ''postovanje zena''![]()
Može da ima maksimalno 4 žene, ali samo ako će biti jednako pravedan prema svima, ako ne može biti jednako pravedan onda ništa, ne smije se uzeti druga žena osim ako prva ne dozvoli. Burka nije obavezna, žena se može obući kako hoće, ali je hidžab najbolje riješenje, čak ga je i Marija nosila
http://www.islamswomen.com/
Ako Vi zene trazite ravnopravnost onda u svemu budite ravnopravne.Ja smatram da je hriscanstvo upravo najnaprednija religija sto se tice ravnopravnosti zena...
Ako Vi zene trazite ravnopravnost onda u svemu budite ravnopravne.
Zelim da Vas vidim na nekom gradilistu kako mesate beton