Koja religija je najhumanija prema zenama ?

islam - gdje imaju poseban status , hinduizam - gdje ne smije ostati nasamo niti sa ocem ili aratom , krscanstvo gdje je bogorodica , wicca gdje je svecenica ...

A u kojem veku i u kojim okolnostima? Današnje Hrišćanstvio nije isto što i jezuitska škola tiranije.Prema statistikama 60% Hindusa tuče svoje žene, toliko o toj produhovljenoj zemlji.
Hrišćanstvo sa idejom o milosrđu prema bližnjem i Judaizam u kojem se žena izuzetno poštuje su po mom mišljenju, (a nagledao sam se svega i znam svašta) , najhumanije.

Poslednja izmena:
Hrišćanstvo sa idejom o milosrđu prema bližnjem i Judaizam u kojem se žena izuzetno poštuje su po mom mišljenju, (a nagledao sam se svega i znam svašta) , najhumanije.

Riscanstvo da bi bilo riscanstvo, to jest riscanka da bi bila riscanka po kanonu crkve, nema pravo - NIJE JOJ DOZVOLJENO da nosi farmerke, niti da se skine u kupaci na plazi. To je pravilo, slovo zakona a ko se ne uskladjuje sa ovim onda on ni nije riscanin, u ovom slucaju riscanka.

Rezime, odvalio si danas najvecu odvalu na forumu. Riscani su zenama kopali oci kasikama zbog prirodnog cina ljubavi (seks).

- - - - - - - - - -

Nabijali zene na razanj, przili tela, davili, palili na lomaci i stotine drugih grozota.

kad bi bozja rijec bila u samo jednoj religiji mozda bi i bio u pravu ali postoje stotine vjera
Ali bas vi riscani tvrdite da je vas bog pravi i vera ispravna a ostali su zlo. Vidis da sam sebi upadas u stomak, pokusavas opravdati nesto a pises kontradiktorno.

- - - - - - - - - -

Prema statistikama 60% Hindusa tuče svoje žene, toliko o toj produhovljenoj zemlji.

Bebac mali, ma jel tako.... ajde lepo dokazi, daj link po kojem nekoliko stotina miliona Indusa tuku svoje zene.

ybt da covek ne poveruje

Ko je pominjao Hinduizam. Ja nisam, jeste tvoj drugar koji se koncetrira kao i ti a navodi sumnjive informacije da preko 100 miliona miroljubivih Indusa tuku zene.

Kada mu je zatrazeno da pruzi dokaz, kao sto je tebi zatrazeno da das precizan odgovor na konkretno pitanje, on cuti.... a ti pokusavas degradirati moje znanje a ne znas ni da li imam ni da li nemam.

Ljudi su danas u posedu informacija, znaju ko je ko i sta je sta. I koliko je neduznih zena vasa vera zaklala, probola, zapalila i zakopala, a radi cega.... i jos ovde navodis miroljubivost i pitomost. Nemoj da si smesan.

Rape in India has been described by Radha Kumar as one of India's most common crimes against women

Kumar, Radha (1993). The History of Doing: An Account of Women's Rights and Feminism in India. Zubaan. p. 128.

Sources show that rape cases in India have doubled between 1990 and 2008

"Indian student gang-raped, thrown off bus in New Delhi" Arab News. Retrieved 29 May 2013.

According to a global poll conducted by Thomson Reuters, India is the "fourth most dangerous country" in the world for women,

"India is fourth most dangerous place in the world for women: Poll : Invisible India, News - India Today"

and the worst country for women among the G20 countries.

Baldwin, Katherine (13 Jun 2012). "Canada best G20 country to be a woman, India worst - TrustLaw poll"

Ако је игде жена имала потпуно равноправан положај и слободу, то је било код нордијских народа и старих Словена.

sati14.jpg

Hindu tradition orders sati, or suttee. Widows must burn themselves alive on the funeral pyre of their husbands.

Sati comes from the Sanskrit "sat" for "truth," the root of "satygraha," what Gandhi called his movement.

During the British colonial period, Christians William Carey and William Wilberforce played a key role in ending sati. Sati continued into the 20[SUP]th[/SUP] century in Nepal and Bali – not colonized by Britain.

Widows, in Hinduism, are inauspicious. They are associated with the death of their husbands. Wives are to fast and pray for their husbands. Wives are never to say their husband's name. Maybe she didn't fast enough, or pray enough, maybe she said her husband's name, and that's what killed him.

There's a less superstitious, more practical reason why widows are marginalized. A woman has value to the extent that she is currently meeting a man's needs, and, in exchange, to the extent that she is receiving a man's protection and a portion of his resources.

If a woman is not currently meeting a man's needs, she has no value. She has no share in resources. She is disincluded at mealtime. She may die slowly of malnutrition or mistreatment. One can see why some widows actually chose sati. It was a quicker death.

I lived in Nepal. I visited the home of a high-caste widow who shaved her head, wore no jewelry, and dressed only in white, the color of mourning and death. She was allowed only simple foods, no meat. Hindu women rely on wearing red, and on wearing wrist bangles and beaded necklaces. Denying all these to widows is almost like asking them to go naked. The white clothing, shaved heads and absence of bangles announce: "Widow! Inauspicious! Stay away!"
sati_12637.jpg

Ko je pominjao Hinduizam. Ja nisam, jeste tvoj drugar koji se koncetrira kao i ti a navodi sumnjive informacije da preko 100 miliona miroljubivih Indusa tuku zene.

Kada mu je zatrazeno da pruzi dokaz, kao sto je tebi zatrazeno da das precizan odgovor na konkretno pitanje, on cuti.... a ti pokusavas degradirati moje znanje a ne znas ni da li imam ni da li nemam.

Ljudi su danas u posedu informacija, znaju ko je ko i sta je sta. I koliko je neduznih zena vasa vera zaklala, probola, zapalila i zakopala, a radi cega.... i jos ovde navodis miroljubivost i pitomost. Nemoj da si smesan.

Da si odgledao samo neki film o životu u Indiji, ne bi me uopšte ni pitao da li pišem istinu.:lol:

Nisam uspeo da pronađem link sa tim podatkom, jer tu informaciju nisam našao na netu nego iz drugog izvora, ali evo ti ovo:
(Pametno sasvim dovoljno.)

57% of boys, 53% of girls think wife beating is justified

NEW DELHI: It's a shocking revelation in this day and age. Not just Indian men, but even adolescents — in the 15-19 age group — feel that wife beating is justified.

Unicef's " Global Report Card on Adolescents 2012", says that 57% of adolescent boys in India think a husband is justified in hitting or beating his wife.

Over half of the Indian adolescent girls, or around 53% think that a husband is justified in beating his wife. In comparison, 41% women in Bangladesh and 54% in Sri Lanka harbour a similar feeling . In Nepal, however, the prevalence of both men and women justifying domestic violence is inordinately high at 88% and 80%, respectively.

http://timesofindia.indiatimes.com/...beating-is-justified/articleshow/12862006.cms

Nepal je i gori od Indije izgleda.

Poslednja izmena:
Najhumanija je egipatska mitologija
-----------
Elem ove novije sekte im daju veca ovlastenja i u religiji, te mogu biti svestenice u nekim frakcijama mormona,u kvekerima imaju isti polozaj kao muskarci,a verovatno su izjednaceni sa muskarcima i u sajentologiji (jer je ovima nebitno dal ce muskog il zenskog batinasa da posalju da uteruje dug za clanarinu, prinudno)

Poslednja izmena:
Koja je to religija humana prema zenama ?:eek:
U Islamu jedan vernik moze da ima citav harem zena. Zena u islamu nema nikava prava ( Saudijska Arabija), ceo zivot provede u kuci, a kada izlazi mora da bude prekrivena od glave do pete, Zesca diskriminacija.
Woman_walking_in_Afghanistan.jpg

U Indiji, Hinduizma( kao peace religija ), zene se siluju,ubijaju ,,i niko nista. Onda su zene mora da formiraju gang''Gulabi Gang''
Idu po Indiji i tuku muzeve koji maltretiraju zene.
Gulabi-Gang-protest-photo-by-Torstein-Grude.jpg

Da se ne prica o Hriscanstvu i Bibliji...spaljivanje vestica, i danas hriscanske crkve traze pokornost zene ....
Persecution_of_witches.jpg

Relija i ''postovanje zena'':lol:

Koja je to religija humana prema zenama ?:eek:
U Islamu jedan vernik moze da ima citav harem zena. Zena u islamu nema nikava prava ( Saudijska Arabija), ceo zivot provede u kuci, a kada izlazi mora da bude prekrivena od glave do pete, Zesca diskriminacija.
Woman_walking_in_Afghanistan.jpg

U Indiji, Hinduizma( kao peace religija ), zene se siluju,ubijaju ,,i niko nista. Onda su zene mora da formiraju gang''Gulabi Gang''
Idu po Indiji i tuku muzeve koji maltretiraju zene.
Gulabi-Gang-protest-photo-by-Torstein-Grude.jpg

Da se ne prica o Hriscanstvu i Bibliji...spaljivanje vestica, i danas hriscanske crkve traze pokornost zene ....
Persecution_of_witches.jpg

Relija i ''postovanje zena'':lol:

Može da ima maksimalno 4 žene, ali samo ako će biti jednako pravedan prema svima, ako ne može biti jednako pravedan onda ništa, ne smije se uzeti druga žena osim ako prva ne dozvoli. Burka nije obavezna, žena se može obući kako hoće, ali je hidžab najbolje riješenje, čak ga je i Marija nosila :D

http://www.islamswomen.com/

Poslednja izmena:
Može da ima maksimalno 4 žene, ali samo ako će biti jednako pravedan prema svima, ako ne može biti jednako pravedan onda ništa, ne smije se uzeti druga žena osim ako prva ne dozvoli. Burka nije obavezna, žena se može obući kako hoće, ali je hidžab najbolje riješenje, čak ga je i Marija nosila :D

http://www.islamswomen.com/

Vidimo da je zena degradirana u Islamu.

Back