DJ_MaRe
Iskusan
- Poruka
- 5.456
nemojte citirati postove sa slikama... ili ih barem prepravite tako da ostane samo URL kada to radite...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DJ_MaRe:heh, pa lik se mlati sa caletom svakodnevno... a kevi ubacio jednom krokodila u kujnu... onom jadnom stricu je ubacio skakavce u kola... jednom recju- idiot...*Lenja_Pita*:BAM MARGERA![]()
![]()
![]()
![]()
!
On nije lep, ali chovek vozi sk8 nevidjeno...
Ne bih rekla Tony Hawk zato shto je uzhasno izboran i izgleda kao oni kuchitji...znate one iz reklame za Garnier kremu protiv bora![]()
![]()
?
ali dobro, ako ti se svidja...![]()
naravno da znam... pratim redovno... :wink:*Lenja_Pita*:Znam...a jel' znash da je jednom doveo slona u kutju, napravio sk8 rampu dok mu roditelji nisu bili tu, naterao tjaleta da ne jede ceo dan, napravio klizalishte u kutji za Bozhitj, demolirao kevi kola, demolirao I stricu kola, ofarbao celu kuhinju u plavo, ofarbao tjaleta u plavo...jednom je chak i poslao video snimak svoje kutje u plamenu kevi da bi joj se osvetio shto je njega i njegove ortake ostavila na nekom ostrvcetu u zagadjenoj reci...![]()
![]()
...
Pa, kao i uvek.PoP fan:Jao sto smo vickastiTinar:"I'm a barbie girl, in a barbie world. Made of plastic, it's fantastic. You can brush my hair, and undress me everywhere. Imagination, my life is your creation".PoP fan:Najbolje su Jessica Simpson![]()
i Britney Spears
![]()
OBOZAVAM IH
![]()
![]()
![]()
![]()
XixixixixixiTinar:Pa, kao i uvek.PoP fan:Jao sto smo vickastiTinar:"I'm a barbie girl, in a barbie world. Made of plastic, it's fantastic. You can brush my hair, and undress me everywhere. Imagination, my life is your creation".PoP fan:Najbolje su Jessica Simpson![]()
i Britney Spears
![]()
OBOZAVAM IH
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Shinoda:XixixixixixiTinar:Pa, kao i uvek.PoP fan:Jao sto smo vickastiTinar:"I'm a barbie girl, in a barbie world. Made of plastic, it's fantastic. You can brush my hair, and undress me everywhere. Imagination, my life is your creation".PoP fan:Najbolje su Jessica Simpson![]()
i Britney Spears
![]()
OBOZAVAM IH
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cmon Barbie, let's go party?
Sorry...Sasha85:Dosta...
Tinar:Sorry...Sasha85:Dosta...
HA HA HATinar:Shinoda:XixixixixixiTinar:Pa, kao i uvek.PoP fan:Jao sto smo vickastiTinar:"I'm a barbie girl, in a barbie world. Made of plastic, it's fantastic. You can brush my hair, and undress me everywhere. Imagination, my life is your creation".PoP fan:Najbolje su Jessica Simpson![]()
i Britney Spears
![]()
OBOZAVAM IH
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cmon Barbie, let's go party?A, a, a, yeah. C'mon Barbie, we're just getting started. Oh, I love you Ken.
![]()
Mare care,sad je startuj....DJ_MaRe:nije sve u fizickom izgledu.. ali kada vec hoces, onda opet... ne diraj mi Liz, dobra je kao zdravljeTinar:Izvini molim te, ali mi govorimo o fizichkom izgledu.![]()
![]()
:wink:Peta W.:Mare care,sad je startuj....DJ_MaRe:nije sve u fizickom izgledu.. ali kada vec hoces, onda opet... ne diraj mi Liz, dobra je kao zdravljeTinar:Izvini molim te, ali mi govorimo o fizichkom izgledu.![]()
![]()
![]()
![]()