Koja poznata licnost vam se svidja?

DJ_MaRe:
*Lenja_Pita*:
BAM MARGERA :D :D :twisted: :twisted: :twisted: !
On nije lep, ali chovek vozi sk8 nevidjeno...
Ne bih rekla Tony Hawk zato shto je uzhasno izboran i izgleda kao oni kuchitji...znate one iz reklame za Garnier kremu protiv bora :lol: :lol: :lol: ?
heh, pa lik se mlati sa caletom svakodnevno... a kevi ubacio jednom krokodila u kujnu... onom jadnom stricu je ubacio skakavce u kola... jednom recju- idiot...

ali dobro, ako ti se svidja... :P

Znam...a jel' znash da je jednom doveo slona u kutju, napravio sk8 rampu dok mu roditelji nisu bili tu, naterao tjaleta da ne jede ceo dan, napravio klizalishte u kutji za Bozhitj, demolirao kevi kola, demolirao I stricu kola, ofarbao celu kuhinju u plavo, ofarbao tjaleta u plavo...jednom je chak i poslao video snimak svoje kutje u plamenu kevi da bi joj se osvetio shto je njega i njegove ortake ostavila na nekom ostrvcetu u zagadjenoj reci... :D :D :D ...

*Lenja_Pita*:
Znam...a jel' znash da je jednom doveo slona u kutju, napravio sk8 rampu dok mu roditelji nisu bili tu, naterao tjaleta da ne jede ceo dan, napravio klizalishte u kutji za Bozhitj, demolirao kevi kola, demolirao I stricu kola, ofarbao celu kuhinju u plavo, ofarbao tjaleta u plavo...jednom je chak i poslao video snimak svoje kutje u plamenu kevi da bi joj se osvetio shto je njega i njegove ortake ostavila na nekom ostrvcetu u zagadjenoj reci... :D :D :D ...
naravno da znam... pratim redovno... :wink:

Shinoda:
Tinar:
PoP fan:
Tinar:
PoP fan:
Najbolje su Jessica Simpson :D :D i Britney Spears :D :D OBOZAVAM IH
"I'm a barbie girl, in a barbie world. Made of plastic, it's fantastic. You can brush my hair, and undress me everywhere. Imagination, my life is your creation". :lol:
Jao sto smo vickasti :roll: :roll: :roll:
Pa, kao i uvek. :D :P
Xixixixixixi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cmon Barbie, let's go party?
:lol: A, a, a, yeah. C'mon Barbie, we're just getting started. Oh, I love you Ken. :lol:

Tinar:
Shinoda:
Tinar:
PoP fan:
Tinar:
PoP fan:
Najbolje su Jessica Simpson :D :D i Britney Spears :D :D OBOZAVAM IH
"I'm a barbie girl, in a barbie world. Made of plastic, it's fantastic. You can brush my hair, and undress me everywhere. Imagination, my life is your creation". :lol:
Jao sto smo vickasti :roll: :roll: :roll:
Pa, kao i uvek. :D :P
Xixixixixixi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cmon Barbie, let's go party?
:lol: A, a, a, yeah. C'mon Barbie, we're just getting started. Oh, I love you Ken. :lol:
HA HA HA
Smejte se da nebi ovim glibavim jadnicima propao fazon :evil:

Back