Koja pesma vas najbolje opisuje?

Corinna

Primećen član
Poruka
669
Pa da vidimo, koja to pesma koja najbolje opisuje, vas izgled, karakter, osobine, vasu licnost:D
... pesma po vasoj meri u kojoj pronalazite sebe i sa sigurnoscu mozete da kazete " Da ovo sam ja " :mrgreen: bezobzira ako nije po vasem muzickom ukusu, ali sadrzi sve ono sto vas karakterise:heart:
Verujem da ih ima vise i da se svako od nas pronalazi u nekoj pesmi i da se oseca kao da je samo za njega napravljena.
Tako cemo imati uvid na koga licite ili bar imate slicnosti..i tako stvoriti neki utisak o vama...naravno i komentari dolaze u obzir svakako:lol: ...mogu i muskarci of course:cool:

Poslednja izmena:
U različitom životnom dobu, u različitim raspoloženjima i različitim okolnostima, biramo pesme u skladu sa trenutkom.
Ponekad i pesma može da menja raspoloženje, pa onda stoji pitanje jesmo li u tom trenutku zaista takvi, ili smo se menjali zahvaljujući spoljnom uticaju.
Na primer, ja sam danas bila lepo raspoložena, a onda su mi neke nostalgičene pesme pokvarile raspoloženje.
Ako bih morala da se opisujem, onda neka to za večeras bude ova pesma:

U različitom životnom dobu, u različitim raspoloženjima i različitim okolnostima, biramo pesme u skladu sa trenutkom.
Ponekad i pesma može da menja raspoloženje, pa onda stoji pitanje jesmo li u tom trenutku zaista takvi, ili smo se menjali zahvaljujući spoljnom uticaju.
Na primer, ja sam danas bila lepo raspoložena, a onda su mi neke nostalgičene pesme pokvarile raspoloženje.
Ako bih morala da se opisujem, onda neka to za večeras bude ova pesma:

Da vrlo zanimljiv predlog..kao dopuna za temu...odlicno:heart:

Кад ВОЈА позове и жице забрује
Пара кроз уши нам ври
А срце у грудима планове кује:
Сутра сте најебали!

Рђава кашика спремно на счека
Идеја у главама зри
Западна граница изгледа мека:
Бог'ме сте најебали

У срећну будућност ми јашемо радо
Сложно у напад ЂИ-ЂИ