nOvEmBeR rAiN
Obećava
- Poruka
- 67
Mrzim Narodljake , RnB , Hip Hop , Heavy Metal , Techno , 95% Repa , ...
pa sta onda slusas?operu?

salima se........

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mrzim Narodljake , RnB , Hip Hop , Heavy Metal , Techno , 95% Repa , ...

....ali zato rnr 
Alergican na tehno, a ni kvazi-folk bas ne volem. Sve ostalo moze![]()
Tehno ne podnosim, od turbo folka mi se....ali zato rnr
![]()

Jeste, nekako imam cudno i zastarelo shvatanje da bi muzika trebalo da ima i melodijuTuc tuc, jelte?![]()
Jeste, nekako imam cudno i zastarelo shvatanje da bi muzika trebalo da ima i melodiju![]()
Upravo ovo ti fali.

Tehno ne podnosim, od turbo folka mi se....ali zato rnr
![]()
Tuc tuc, jelte?![]()
Mislim da su neke stvari kod ljudi vaznije od toga na sta imaju pravo... ali dobro... to je samo moje misljenje na koje imam pravo i o tom misljenju ne treba diskutovati, zar ne?![]()

Tuc tuc, jelte?![]()

Tuc tuc ne podnosim....ne kapiram sustinu te muzike....jednostavno se ne pronalazim u njoj...ali ukusi su razliciti i o tome ne treba raspravljati...![]()

najlakse je reci ne podnosim ono sto ne razumem. i posmatrati to kao stvar ukusa.
ali ajde.... da ne mlatim praznu slamu.![]()

razne vrste mjetala, crvene jabuke, plavi orkestri, onda one numere tiridamdamtiridamdamdamdamdam za jedan sekund prvog poljupca i ne mogu dadadada da se porede sladoled, šlag od jagode sa tvojim slatkim snovima (em što su dosadne, em što traju 81626291 godina), ovi naši od po 12 godina što se tripuju da su neke baje i nose kajle i kao repuju ili o teškom životu ili o zgodnim cicama s kojih šmrču kokain, onda recimo ona dafi me jako iritira, bon džovi, vajtsnejk, ac/cd...
sad ću navučem neki opasan hejt na sebe![]()