KOJA NAM MUZIKA IDE NA ZIVCE?

Mislim da su neke stvari kod ljudi vaznije od toga na sta imaju pravo... ali dobro... to je samo moje misljenje na koje imam pravo i o tom misljenju ne treba diskutovati, zar ne? :)

Pa dobro, necemo sad u politicko-moralno-eticke rasprave, ima da nas banuju, ako nista zbog offtopica :mrgreen:

Ja prihvatam cinjenicu da ne razumem tehno, probao sam, ali mi nije uspelo, i dalje mi se ne svidja. Sto ne znaci da drugi ne mogu da nadju nesto u istom, samo da ja nisam od tih. Uostalom, naziv teme nije, koja je muzika djubre, nego koja vam ide na zivce, tj ne dopada vam se.

Edit: Ni ja ne prozivam one sto ne vole operu...

razne vrste mjetala, crvene jabuke, plavi orkestri, onda one numere tiridamdamtiridamdamdamdamdam za jedan sekund prvog poljupca i ne mogu dadadada da se porede sladoled, šlag od jagode sa tvojim slatkim snovima (em što su dosadne, em što traju 81626291 godina :roll:), ovi naši od po 12 godina što se tripuju da su neke baje i nose kajle i kao repuju ili o teškom životu ili o zgodnim cicama s kojih šmrču kokain, onda recimo ona dafi me jako iritira, bon džovi, vajtsnejk, ac/cd...
sad ću navučem neki opasan hejt na sebe :lol:

najlakse je reci ne podnosim ono sto ne razumem. i posmatrati to kao stvar ukusa.
ali ajde.... da ne mlatim praznu slamu. :)

Tehno je nesto sto nikad nisam razumela, samim tim i ne podnosim ga. To ti je isto kao kad neko kaze da ne vidi sustinu u dranju, sviranju gitare, lupanju po bubnjevima, kad neko ne kapira neke tekstove....okupljanje i blejanje....to je ipak stvar ukusa...:)

razne vrste mjetala, crvene jabuke, plavi orkestri, onda one numere tiridamdamtiridamdamdamdamdam za jedan sekund prvog poljupca i ne mogu dadadada da se porede sladoled, šlag od jagode sa tvojim slatkim snovima (em što su dosadne, em što traju 81626291 godina :roll:), ovi naši od po 12 godina što se tripuju da su neke baje i nose kajle i kao repuju ili o teškom životu ili o zgodnim cicama s kojih šmrču kokain, onda recimo ona dafi me jako iritira, bon džovi, vajtsnejk, ac/cd...
sad ću navučem neki opasan hejt na sebe :lol:

ovo me inspirise da i ja odgovorim na temu... ako vec nisam ranije. :)

ne podnosim banalnosti. a ovi boldovani su dobri primeri... uz to recimo: Guns n Roses.... Kiss...

Back