koja mini linija?

petar.ostoja

Zainteresovan član
Poruka
251
Hocu da kupim mini liniju za oko 100e-110e, da bude korektna, da me sluzi duzi niz godina, mozda malo jace snage (posto mi je soba od 20m2), obavezno da ima radio i AUX (ulaz za PC), nista posebno od dodataka mi nije preko potrebno. Dajte predloge i mesta u BG gde moze da se kupi :)

vazi..mini linija za 100e da te sluzi dugi niz godina..pf..prvo to su shit laseri moze rikne za mesec dana i ne popravlja se..a ako hoces pc znaci da cd neces ni koristiti..cemu onda mini linija?uzmi lepo pojacalo i zvucnike a i radio moze preko kompa ili moba

http://www.tehnomanija.rs/katalog/mini-linije

Evo ti gore prosto i jednostavno, samo to novca sto imas ti je malo za nesto kvalitetno. Dodaj jos love i uzmi neku od Sony`jevih mini/micro linija ali sa S-Master pojacalom, i sluzice te dugi niz godina. Jako mala, dosta glasna sa izuzetno cistim i jasnim zvukom, ee Sony je to. Na nju lepo sve prikacis i uzivas(cuj mene sve, samo PC i u njemu je sve lol). Ona nije mnogo velika tako da moze da ti stoji pored monitora, a i zvucnike mozes da stavis pored ako zelis. To ti je znaci provereno kad su Mini linije u pitanju a da nisu preskupe i da su kvalitetne sto se mene i mog ukusa tice. Ali da znas da podrzavam gore predlog da uzmes zvucnike i pojacalo, za to ti treba jos vise love al eto ti odluci. Ovako sa mini linijom dobijas sve u paketu, tako da ne moras da razmisljas koji zvucnici sa kojim pojacalom, glavni problem, pa onda koje kablove i milion neki dodatni stvari koje kostaju papreno, a sama Mini Linija resava to sve ako je kvalitetna i ako ti nemas sluh ispod 20 Herza.

Radio sam u jednom klubu,bio DJ. Pored gomile tehnike,tu je bio i jedan stari deck Technics rsb-965.Neverovatno je kako je bio osetljiv na bias,i kakav je zvuk reprodukovao.Ponekad sam ga koristio,cisto da cujem malo toplije tonove nekadasnjih tehnologija.Posto je ovde rec o mini liniji,preporucujem ti da kupis neku ocuvanu Technics liniju,imas ih u mini varijanti sa oznakama SA-EH,sastoje se iz 4 dela,imaju u sebi pojacivacka kola RSN,jak bas i malo manja visina,ali su skroz korektni.Ili jednostavno,kupi neki Panasonic,jer je iz iste kuce kao i Technics.

Covek je u pravu za Panasonic, drugar je davno uzeo malu Panasonic liniju, nakacio na njega Diskman jer nije tad imao CD, mada nije toliko stara skola, takva ga tura zakacila, ali kad je zvuk u pitanju, ja prosto nisam mogao da verujem sta to malo cudo radi, kako se stereo rasipa po sobi, ono je bila fantazija iako smo tad svi sedeli na podu, mladi smo dosta bili pa nam neke stvari nisu bile bitnije od Muzike ;)

Back