bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 28.560
Ti imas cisto srce? Bez grehova?tOno u kojem preovlađuje zlo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti imas cisto srce? Bez grehova?tOno u kojem preovlađuje zlo.
Pa kako mislis da imas devojku ako ona šatro na prvom i drugom sastanku je kao karakter do bola?kad udjes u vezu,dve godine treba da je analiziras ako zelis da ti ona bude supruga,i to dobra supruga.Ma čitaš malo sutra. Šta ima da je čitaš, možeš je čitati do sutra, ako ti nisi ono što ona hoće, bato, možeš još 12 nogu da izrasteš ona te neće ni pogledati.
Upoznao si ga a reče da ti je od prijatelja drug pa za tim drug.Mi kad smo se upoxnali,on nije bio poznat
Koliko puta da ti se kaze?
Bože koje teorije imaš... Ne postoji srce bez grehova.Ti imas cisto srce? Bez grehova?t
Na to sam i mislioUpoznao si ga a reče da ti je od prijatelja drug pa za tim drug.
Dobro, nema veze. Nije bio poznat. Bio je zgodan, zalizani roker sa bradicom u vreme kada su se ribe žešće ložile na takve tipove.
Jel si si ti u braky?Upoznao si ga a reče da ti je od prijatelja drug pa za tim drug.
Dobro, nema veze. Nije bio poznat. Bio je zgodan, zalizani roker sa bradicom u vreme kada su se ribe žešće ložile na takve tipove.
Gde je greh,tu je i zlo.Bože koje teorije imaš... Ne postoji srce bez grehova.
Greh i zlo nisu isto.
Greh je slast i strast, a zlo je odustvo dobra.
Jesli grešan, sinko?Bože koje teorije imaš... Ne postoji srce bez grehova.
Greh i zlo nisu isto.
Zašto je zlo prejesti se torte?Gde je greh,tu je i zlo.
Pa kako mislis da imas devojku ako ona šatro na prvom i drugom sastanku je kao karakter do bola?kad udjes u vezu,dve godine treba da je analiziras ako zelis da ti ona bude supruga,i to dobra supruga.
I te kako. I ti si.Jesli grešan, sinko?![]()
Jesam, vala.I te kako. I ti si.![]()
NisamJel si si ti u braky?
Ja u cvarcima na postan dan.Jesam, vala.
Uživala u torti!
Odakle tebi ista o mojim teorijama?Bože koje teorije imaš... Ne postoji srce bez grehova.
Greh i zlo nisu isto.
kako ti kazes.nemoj posle godinu da letis kao nkafu majmunNeće nijedna da bude u fazonu - dobro ajde nije nimalo moj tip ali ajde da mu se smilujem. Žene to ne rade.
A to za analiziranje, pa dobro. Treba. Ne treba dve godine ali treba pustiti neko vreme da se proceni šta može da bude.
Mada mislim da ovo što si napisao nema baš nikakve veze sa tekstom koji si citirao.
Ne pričamo uopšte o meni.kako ti kazes.nemoj posle godinu da letis kao nkafu majmun
A da idete na temu o majmunima?Ne pričamo uopšte o meni.
I ne znam šta je nkafu majmun.
Hteo sam da napisem,kao mladi majmunNe pričamo uopšte o meni.
I ne znam šta je nkafu majmun.
Evo idem, dosta je. Ostavljam te da nevešto šmekaš koleginice forama iz popularne psihologije.A da idete na temu o majmunima?![]()
A da idete na temu o majmunima?![]()
Pogresan prevod. Pravilno je "*ebe mi se"
Nije pogresan prevodPogresan prevod. Pravilno je "*ebe mi se"
Kako i prilici ovom pdf-u.
Menson koristi rec f*ck u originalu i to nema nikakve veze sa bolom ni zabolom.Nije pogresan prevod