- Poruka
- 95.555
Ako uopšte nemaš komadića i glatko je,gusto i želasto ..Da.Marmelada.ja sam onda napravio marmeladu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako uopšte nemaš komadića i glatko je,gusto i želasto ..Da.Marmelada.ja sam onda napravio marmeladu
gusto je i želasto (onako) a za komadiće ne mogu da se zakunem jer mi nije ni bitnoAko uopšte nemaš komadića i glatko je,gusto i želasto ..Da.Marmelada.
Pa navodno marmelada ne sme da ima komadiće voća.gusto je i želasto (onako) a za komadiće ne mogu da se zakunem jer mi nije ni bitno
samo sam dve tegle napravio i ostalo mi samo još malo. Džabe sam otkuvavao tegle...Pa navodno marmelada ne sme da ima komadiće voća.
Ma šta te briga šta je , bitno je da je dobro .Jedi i ćuti..
Za slatko od pasiflore.Džabe sam otkuvavao tegle...
ko će da se drnda sa time... ni ne berem ih.. mahom propadnu ali jedu životinjeZa slatko od pasiflore.
Ja sam pravila ..E sad ,,to su kao neki pekmezi , a mogli bi biti i džemovi ..Otišle bake, nema više džema i pekmeza.... da džem idu ukrupno voćke...
zar nije lakše džem?Ja sam pravila ..E sad ,,to su kao neki pekmezi , a mogli bi biti i džemovi ..
Žao mi je da propadne voće,Ali pošto nije prolazilo (ja prva ne jedem te stvari )
-počela sam sokove da pravim.
Боже шта ти радиш?ja sam onda napravio marmeladu
ne možeš rakiju na malo. Treba barem kazanče da se napuniБоже шта ти радиш?
Од кајсија се прави ракија а не пекмез!
Иначе, разлика између џема и пекмеза је у имену!
Pogledajte prilog 1172929
ja ne dodajem ništa osim šećera, znači pekmez je?Marmelada i dzem se prave sa zelatinom i ne vadi se tecnost, kod pekmeza se kao i kod slatka skuplja voda i ukuva se bez zelatina, pa je gusci....
Pekmez koliko znam je gusci i obavezno se zapece u rernu kada se pravi.moja majka je nekad pravila pekmez od šljiva
da, da, sećam se da se zapečePekmez koliko znam je gusci i obavezno se zapece u rernu kada se pravi.
Pekmez i ne moze da se pravi fabricki. Video sam tegle pekmeza na rafovima, ali se nisam udubljivao ko pravi.nikad nisam video u prodavnici da piše pekmez. Samo džem ili marmelada