Mr No
Legenda
- Poruka
- 51.588
Narodski receno: masala.Mislim da i midevojke ga merimo. U smislu uporedjivanja sa peošlim. Onaj fazon obuhvatim ga šakom pa koliko jos ima...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Narodski receno: masala.Mislim da i midevojke ga merimo. U smislu uporedjivanja sa peošlim. Onaj fazon obuhvatim ga šakom pa koliko jos ima...![]()
odokativno merenje je bolje ali se stiče iskustvomMislim da i midevojke ga merimo. U smislu uporedjivanja sa peošlim. Onaj fazon obuhvatim ga šakom pa koliko jos ima...![]()
Želim samo jednu ženu na 1000 načina. Ostale me ne interesiraju. Samo, da je još upoznam....drugim rečima da je u kondiciji, da je veseljak i avaturistisa![]()
Zašto bi ga mjerio?mislim da ne postoji muškarac koji nije merio svog vršnjaka![]()
Tako pokazale studie, nisam ja merio. Još manje nekome mjerio, da ne bude zabune slučajno.teši se da nema razlike![]()
Od pupka,pa do kolena.To si trebala vec da znas,bar odakle se mera uzima.......A čekaj, odakle se to meri??
16 do 18 cm u erekciji smatra se prosecna duzinaKada se za nekog muskarca kaze,da pripada plus size muskarcima,misli se na odredjenu stvar.Svaki muskarac,koji ima penis dug do 18 cm.smatra se normalnim muskarcem.Oni muskarci,ciji je polni organ dug vise od 18,a pogotovu vise od 2O cm.to su ti koji nose ponizavajucu rec plus size...