Koja je poenta...

Poslednja izmena:
... ovih nereda vec par dana?

Da li se misli da ce se njima privuci neopredeljeni i oni koji ne glasaju da izadju na glasanje i glasaju protiv Vucica?
Kako tacno?

Neće ljudi da ćute na nepravdu a to što rade je jedino što mogu da rade. Nemaju izbora.

U autokratskim državama se zatvore svi kanali političke borbe: institucije, skupština, mediji, izbori...

Jedino što ti preostaje je ulica. Ili da trpiš jahanje.

Da li se misli da ce se njima privuci neopredeljeni i oni koji ne glasaju da izadju na glasanje i glasaju protiv Vucica?
Kako tacno?
Prvo S(n)S nacisti naprave opste sranje svojim nekim idiotskim momentima

narod se naljuti i ustane protiv ovih degenerika

S(n)S divizion "RadikalskiSljam" onda salje batinase u i van uniformi i ubijaju boga u deci i zenama jer eto moze im se.

Sutradan "EEE a sto se tuku buraz" a sns izrezirao incident, no neki se i dalje prave ludi

Evo ga "neutralni" i "zabrinuti" Tab da nam podeli "dobronamerni" i "roditeljski" savet
a posebno protestantima

Interesatno da ga tako "neutralnog" nisam video ni na jednoj od bezbroj tema na forumu
koje govore o kriminalu koji cini ova vlast i da napise neku rec o tome,
a dok malo-malo pa postavlja "dobronamerna pitanja" i uvijene kritike na racun ljudi koji su na protestu zbog ove vlasti

Kako tacno?

Pitaj tvog Vucica, on je prvi pucao na narod.

Sad ce da iskusi bes naroda i da prodje kao Čaušesku, i to ako bude imao sreće.

Da se razumemo, ovo nije pretnja već logičko zaključivanje.

I da, ACAB!

Kako tacno?
Cekaj da razumemo detaljnije.

Pitas koja je poenta protesta naroda kada SNS mafijaski olos i ubica pokusa skuterom da ubije decu, a policija ga pusti, vec uhapsi trenera te dece?:think::think:

Kako tacno?

Ja sam protiv nasilja bilo koje vrste. Mislim da cilj ne opravdava sredstvo. Dostojanstvene proteste i akcije podržavam, pa makar pešačila po Beogradu, ali ovime su dosta pali u mojim očima. Ovakvo stanje nikome ne treba.

Evo ga "neutralni" i "zabrinuti" Tab da nam podeli "dobronamerni" i "roditeljski" savet
a posebno protestantima

Interesatno da ga tako "neutralnog" nisam video ni na jednoj od bezbroj tema na forumu
koje govore o kriminalu koji cini ova vlast i da napise neku rec o tome,
a dok malo-malo pa postavlja "dobronamerna pitanja" i uvijene kritike na racun ljudi koji su na protestu zbog ove vlasti
Jedini on ne vidi duplo više cene u odnosu na zemlje Eu spreman je i da te ubedi :mrgreen:

Back