Koja je po vama najtrgičnija smrt u svetu muzike?

Za mene smrt Lennona..Kad je ubijen nisam ni bila rodjena,ali uzasno je da je jedna velicina tako nastradala...Ko zna,mozda bi i danas stvarao pesme poput Imagine,Working Class Hero,Woman..

Njegova jedina veza s muzikom bila je onda kad bi uzeo bas u ruke i pozirajuci pravio se da svira na koncertu:confused: Ali on je izgleda veciti idol mlaidh buntovnika..sto je i bio u neku ruku.

pa upravo to...on sa muzikom malo veze ima...kao i ovo veciti idol mladih buntovnika...ja bar cenim kad bunt ima neke pameti, da mislis svojom glavom,ali da mislis logicno,pametno...mislim i Sasha Popovic misli svojom glavom, ali je to daleko od necega za postovanje....al da je buntovnik,jeste...ne znam kakve ovo veze ima....
ali ajde da ne bude offtopic....Hendrix,jer mislim da je imao jos mnogo toga da pruzi muzici, neopisivo vise od bilo koga drugog.

Uh,ma koliko ja volela muziku M.Mladenovica (a obozavam je nenormalno:heart::)) ,ne bih rekla da je on tragicno umro...

To jest,osecam da je mogao jos mnogo toga da stvori i uradi,kad mislim o tome ,najezim se:(.

Al opet,bio je narkoman,sam je kriv.

naravno da nije sam kriv, umro je od tumora na pankreasu a ne zato sto se predozirao ili sl. sigurno je jedan od najboljih, ako ne i najbolji muzicar ex yu. :(

Back