Koja je po vama najtrgičnija smrt u svetu muzike?

Painkiller_girl:
He he, samo ignorisi ''pametnog metalca''.
Mamin Sin (cicani).

Painkiller_girl:
Aj necemo ga tracati, i Behemoth je nekada imao CICIBAN cipelice ;-)
Mislim zans sta su Ciciban cipelice, one baby cvene sjaje se....
he he he he he, Strogi metalac u ciciban cipelicama.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Jadniče. :cry: :cry: :cry:

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
killerko moja cicana! iskreno, mogu zamisliti nekog zestokog metalca u ciciban cokulama, moram priznati da je fascinantno to kako neko zestok moze izgledati kao najmwanji babyface!!! :grin: ... plus, zamislis ga sa roza gumicom za kosu, roza snalicom na vr glave, sa roza lizalom u ustima, ma gucigu!!!...
...jos ga samo zamislis kako igra lastisa sa dzinglijem, kezom i ostalima...
...ali onda se sjetis da je on samo jedan "zestoki metalac"...
...al nea veze, ... on je ipak, ... al ipak je on nekad imao ciciban cipelice..... :cry: ... :lol:

_slipknot_girl_:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
killerko moja cicana! iskreno, mogu zamisliti nekog zestokog metalca u ciciban cokulama, moram priznati da je fascinantno to kako neko zestok moze izgledati kao najmwanji babyface!!! :grin: ... plus, zamislis ga sa roza gumicom za kosu, roza snalicom na vr glave, sa roza lizalom u ustima, ma gucigu!!!...
...jos ga samo zamislis kako igra lastisa sa dzinglijem, kezom i ostalima...
...ali onda se sjetis da je on samo jedan "zestoki metalac"...
...al nea veze, ... on je ipak, ... al ipak je on nekad imao ciciban cipelice..... :cry: ... :lol:
Ej zaboravila si tinkija he he he, sto sam fancy sto sam fancy i naravno Roze skejterice.
(Rade li sifre)?

Ерик Долфи, Клифорд Браун.

Џенис Џоплин, Џим Морисон.

Елвис Присли.

Силвана Арменулић, и њена сестра Мира Барјактаревић (или Бајрактаревић, то ни до данас тачно не знам)...

Моцарт, Белини, Шопен, Менделсон... такође јесу умрли млади. Али су ипак успели да свету дају довољно музике да остану упамћени као генији.

Додуше, и остали набројани оставили су сјајне ствари, свако у својој области, дакако.

Али питање може бити другачије: а да су дуже живели, да ли би то, у уметничком смислу аутоматски значило и нове генијалне или сјајне ствари? Не нужно.

Дакле, све у свему, трагично је што их нема, пре свега, као људских бића. Тачније, што су отишли прерано (сви ионако кад-тад морају отићи). Али ипак су нам оставили довољно блага. Иначе не бисмо овде ни писали о њима.
Будимо срећни и због овога што су нам дали.

У сваком случају (и поменутим и непоменутим овде) - слава им!

Kiselina:
Koja je to smrt koja je vas potresla, i koja je po vama uskratila muziku dobre mouzike? :cry:
Jim i tacka.
ps. Michael Hutchence

Prilozi

• jim.JPG
    jim.JPG
    27,4 KB · Pregleda: 8
iako nisam neki fan, ali mnogo mi je bilo žao kad sam čuo da je poginula AALIYAH, jer tek što je zavladala scenom

a i dan danas ne mogu da prežalim svirepo ubistvo SELENE Quintanille, najpopularnije meksičke pevačice tejano muzike, koja je isto uskraćena za uspešnu karijeru...da je ostala živa, mislim da bi prešišala i Shakiru i Gloriu Estefan...

Kurdt:
Sa duznim postovanjem nisu ni do koljena starom sastavu! Axl je totalno izgubio glas! Gledao sam dio njihovog koncerta na Rock Am Ringu ove godine, i nije to to!!! POZZ

jbg ja imam 3 certa od 2006 god na kompu.. i gledao sam Rock in Rio uzhivo (preko neta) i bolji su od predhodnih.... na pochetku "probne turneje" nisu bili bolji, al posle par koncerata su ih preshishali i to dosta.... a Axl ima chak shta vishe i bolji glas neg pre, ondak Ron Thal Bumblefoot je zajebo Slash-a u svakom pogledu,a Finck je odprilike ko Slash ni malo loshiji.. tako da...;) no videcesh tj chuti i na albumu kad izadje... ;)
toliko od mene.... pozz

Back