PredatorBG11
Ističe se
- Poruka
- 2.006
Thank you..R.I.P.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta su likovi radili u zivotu ostaje samo da se cudi koliko su i ziveli. . .Milan5:2 Pac,Proof,Biggie...
zare coldplay:jeff buckley definitivno
![]()
. . .:Sta su likovi radili u zivotu ostaje samo da se cudi koliko su i ziveli. . .
Painkiller_girl:Rekao je da je Darell otisao na onaj sviijet BEZ MUCENJA?!?
Samantha Jouns:Sve smrti su tragicne....koja nije majke ti??? :shock:
Kakva tema jbt :shock: :shock:
nirvana girl:Druga najtragicnija smrt je smrt Kurta Kobejna,zato sto je svet ostao bez jaaako dobre muzike i neponovljivog muzicara.Njegova smrt je nesto najgore sto je moglo da zadesi svet muzike devedesetih...
U redu...jeste, zaista. Tragedija koju je dozivio band Lynyrd Skynyrd spada medju NAJtragichnije. Ajde da je nazovemo "kolektivna" smrt.PredatorBG11:Ovo je kolektivna tragedija jedne grupe,kao sto je bio trac davno da se avion od Sepulture srusio i svi izginuli.Ali se misli na pojedinacnu smrt,sto se tice teme.
Spiritcraft:A šta da je svet muzike devedesetih pogodio meteor? :shock:
behemoth:Da li si gledala snimak ubistva??? Da li ti znas kako ga je ubio???
ajde se malo raspitaj pa vidi kako neko moze da ostane ziv kada mu iz dvocevke pucas u potiljak????
On ti je josh uvek u pelenama. Poshto mnogo sere. Stvarno bre. Taj ce isterorishe sve od bakice do bebice.Painkiller_girl:A ti si kao, sve se bojim gledao...
Filozofu glumis glavnog metalca na forumu (nafuranog).
Dimebag je koliko ja znam umro na putu do bolnice... (nisam 100% sigurna, ali to sam citala u novinama), uostalom to su mi rekli metalci koji slusaju Panteru od kada si ti bio u pelenama.
Ocean_state:Znam. Ala je meni kenjo o panku ali me mrzelo da se svadjam. Ako je neki metalac trebo bi da zna da je Gothic nastao od panka.
Svi ovde misle da su upravu. Nije on jedini. Ali me on najvise nervira. Serem i ja ali ne toliko. Serem kad mi drugarica kaze da slusa pank a slusa Green day i tako to. Onda krenem srati.Painkiller_girl:Ma goni gaaa.....
Ja sam Heavy Metalac ja sam Heavy Metalac...
Pa i ja sam Heavy-Power metalka pa ne serem kao on (mislim priznajem malo, ali ne kao on)
Glumi frajera.