Koja je po vama najtrgičnija smrt u svetu muzike?

Thank you..R.I.P.
cliff2.jpg

Samantha Jouns:
Sve smrti su tragicne....koja nije majke ti??? :shock:
Kakva tema jbt :shock: :shock:

Naravno da je svaka smrt tragicna,ali nije svaka podjednako vazna za muzicku scenu...(osecam da cu biti kamenovana zbog ove izjave).

Najtragicnija je smrt Fredija Merkjurija,jer je bio tako pun zivota,uzivao je u svom poslu i bio je stvoren za njega.Jezivo je kada posle pesme kao npr. Don't stop me now cujes neku sa Innuenda,npr. Show must go on...Ali jbg pretpostavljam da je sam izabrao svoj put.
Druga najtragicnija smrt je smrt Kurta Kobejna,zato sto je svet ostao bez jaaako dobre muzike i neponovljivog muzicara.Njegova smrt je nesto najgore sto je moglo da zadesi svet muzike devedesetih...

PredatorBG11:
Ovo je kolektivna tragedija jedne grupe,kao sto je bio trac davno da se avion od Sepulture srusio i svi izginuli.Ali se misli na pojedinacnu smrt,sto se tice teme.
U redu...jeste, zaista. Tragedija koju je dozivio band Lynyrd Skynyrd spada medju NAJtragichnije. Ajde da je nazovemo "kolektivna" smrt.
A, sto se tiche pojedin(a)ca za mene je smrt gitariste ALLMAN BROTHER BAND-a
Gospodina Duane Allman-a
duanegrave.jpg

Gitarsko "nebo" je u tom trenutku ostalo bez sjajnog slide gitariste, stradavshi motorciklom. Ista smrt (slichna) je zadesila je i basistu Allmab Brothers Banda

behemoth:
Da li si gledala snimak ubistva??? Da li ti znas kako ga je ubio???
ajde se malo raspitaj pa vidi kako neko moze da ostane ziv kada mu iz dvocevke pucas u potiljak????

A ti si kao, sve se bojim gledao...
Filozofu glumis glavnog metalca na forumu (nafuranog).
Dimebag je koliko ja znam umro na putu do bolnice... (nisam 100% sigurna, ali to sam citala u novinama), uostalom to su mi rekli metalci koji slusaju Panteru od kada si ti bio u pelenama.

Painkiller_girl:
A ti si kao, sve se bojim gledao...
Filozofu glumis glavnog metalca na forumu (nafuranog).
Dimebag je koliko ja znam umro na putu do bolnice... (nisam 100% sigurna, ali to sam citala u novinama), uostalom to su mi rekli metalci koji slusaju Panteru od kada si ti bio u pelenama.
On ti je josh uvek u pelenama. Poshto mnogo sere. Stvarno bre. Taj ce isterorishe sve od bakice do bebice.

Painkiller_girl:
Ma goni gaaa.....
Ja sam Heavy Metalac ja sam Heavy Metalac...
Pa i ja sam Heavy-Power metalka pa ne serem kao on (mislim priznajem malo, ali ne kao on)
Glumi frajera.
Svi ovde misle da su upravu. Nije on jedini. Ali me on najvise nervira. Serem i ja ali ne toliko. Serem kad mi drugarica kaze da slusa pank a slusa Green day i tako to. Onda krenem srati.

Back