nensy4ever
Poznat
- Poruka
- 7.090
ma svaka smrt jeste tragichna...mada shto je sad tragichnija smrt nekog poznatog myzichara od nekog sasvim "obichnog"choveka...glypost...mada vi slobodno komentarishite na ovy temy...svako ima svoje mishljenje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To pokusavam da objasnim ovim nasim drugaricama, al me nesto bas ne kapiraju, nisu u toku 8-)Man In The Box:ma ne mi samo komentarishemo Preranu smrt nekog autora bilo cega: od pevaca opera do automehanicara: ko zna shta je bilo ko od njih mogao josh da uradi: ali sami su uglavnom krivi za upropashtavanje tela a sa tim i duha.....
Spiritcraft:No, dobro, ako je vam zanimljivo, možete da diskutujete i do kog stepena je ko raspadnut, ja nemam ništa protiv....
Kiselina:Koja je to smrt koja je vas potresla, i koja je po vama uskratila muziku dobre mouzike?![]()
naravno sestroTAMARA#89:Dimebag Darrell...
behemoth:DIME definitivno...
Ali nije li cudno to sto je umro na bini??? u toku koncerta...
Ima neki smisao, ceo zivot je tome posvetio, uzivao u tome, voleo muziku... I umro je na svom terenu... Dojde mu kao prirodna smrt, ali prerana... Mozda mu je sudjeno da ostane zapamcen kao veliki covek, u vrhuncu slave...
I Mozart je umro mlad ali u bedi... Beetoven je bio skoro ceo zivot gluv i to mu je otezavalo... Shoppin imao tuberkulozu... To je mucenje ljudi... Dimebag je u trenutku otisao na onaj svet bez mucenja... I ostao zapamcen...
'Oce da kaze umro je za visi cilj.Painkiller_girl:Kako mozes da kazes da je on umro bez mucenja ?!? :shock: :mad:
On je umro na putu do bolnice, zamisli kakav je bol kad te neko ustrijeli???![]()
I ti govoris da se nije mucio...![]()
P.S. Testiraj na sebi, pa mi javi sa neba kakvo je iskustvo biti ustrijeljen...![]()
Tacno.Drugi su svi umrli od droge osim par izuzetaka kao Fil lajnot,izliv krvi u mozak i jos neki od bolesti.Phantom Lord:Cliff Burton
Ovo je kolektivna tragedija jedne grupe,kao sto je bio trac davno da se avion od Sepulture srusio i svi izginuli.Ali se misli na pojedinacnu smrt,sto se tice teme.pumps:U svakom sluchaju, najTRAGICHNIJA sudbina je sudbina grupe Lynyrd Skynyrd.
Dakle avionska nesreca.20.Oktobar 1977.avion se srushio nedaleko od gradica McComb...![]()
Opsirnije:
http://en.wikipedia.org/wiki/Lynyrd_Skynyrd
http://www.tennesseeconcerts.com/planecrash.html