limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 38.443
Zna li neko koja je ovo gljiva?Izrasla je za noc.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
probaj sa aplikacijama "pilzator" ili "flora incognita" da je identifikujes...Zna li neko koja je ovo gljiva?Izrasla je za noc.
![]()
![]()
Ma,problem je sto ja berem ovu cuvarkucu i jedem,a sad mi ta gljiva tu nikla.ne znam ali je bas lepa, neznog izgleda)) ja bih je gajila
![]()
Hvalaprobaj sa aplikacijama "pilzator" ili "flora incognita" da je identifikujes...
Bas je lepa , kao neki suncobran.Zna li neko koja je ovo gljiva?Izrasla je za noc.
Pogledajte prilog 1211067Pogledajte prilog 1211068
Jela je sigurno ne bih.Bas je lepa , kao neki suncobran.
Pazi mozda je i jestiva![]()
Ja n BiH jeo.Ma,problem je sto ja berem ovu cuvarkucu i jedem,a sad mi ta gljiva tu nikla.![]()
Android , i meni tako piseJa n BiH jeo.
Aha, navikao sam se : )Android , i meni tako pise![]()
Ali mi ne lici na ovu sa slike.
Nato , ok je, to je grupa Amanita , pod imenom Caesarea , ili Cezarova , a priprema kao i sve druge gljive , na način i dodatke koje tebi odgovaraju , malo više hrabrosti i eksperimentiraj , videćeš ispašće ti najukusnijeМене занима јел ово благва, добила сам их и проверено су јестиве ал бих да знам како да је спремим
Pogledajte prilog 1234694
И мислила сам да је она. Имам вргање и пар ових правићу гулашNato , ok je, to je grupa Amanita , pod imenom Caesarea , ili Cezarova , a priprema kao i sve druge gljive , na način i dodatke koje tebi odgovaraju , malo više hrabrosti i eksperimentiraj , videćeš ispašće ti najukusnije