Koja je najveća bahatost kojoj ste prisustvovali?

Brzo zaboravljam, pa ne mogu da se setim najveće, ali mogu najskorije.
Svratim u poveći lokalni market po prvi put, prezadovoljna ponudom i cenama napravim dooobar ceh, čekam u redu, i sa druge kase me doziva pristigla radnica. Usput je pitam samo za jedan proizvod koji mi je kucala koliko košta trenutka kad ga je otkucala, i ona ne zna, ne može da vidi, nemoguće je otkriti, kuca, traži, ma šanse nema, izgleda da sam kupila nešto što i ne postoji!
Vraća mi kusur i nada se da odem.
Ljudi se već skupljaju u redu iza mene i kao: ''Šta sad?''
Kaže: ''Neće kasa da mi izbaci račun :).''
Rekoh:'' U redu, sačekaću...'', kad ona poče da filozofira, da prvo usluži ljude (koji se gomilaju, nije to jedan čovek ili dva), pa da pozove nekog baju da to sredi i pronađe, pa ovo, pa ono...
Čekači negoduju i ja ispadam veštica, ni da odustanem od kupovine, ni da džuprim tu do u noć.
Mislim, nisam kupila žvake pa da mi je kristalno jasno šta sam platila i koliko. Aaaaa! Fiskalizacija do moEga, da izvinete. :azdaja:
Da li je peh ili bahatost, ne znam, ali me je pošteno izbacilo iz takta na kratko.

za mene je bahato i kad pesak pretrcava ulicu gde mu nije mesto..

Za mene je bahato kad na pesackom prelazu uglavnom jure i stane ti tek 10i auto.
za to imam lek.. napravim pokret (fintiram vozaca) kao da cu da predjem ulicu i da vidis kako koce :D
naravno da nisam lood da krenem dok ne vidim da je stao

za mene je bahato i kad pesak pretrcava ulicu gde mu nije mesto..

za to imam lek.. napravim pokret (fintiram vozaca) kao da cu da predjem ulicu i da vidis kako koce :D
naravno da nisam lood da krenem dok ne vidim da je stao
Moze i tako. Nezgodno je kad ima dve trake u jednom smeru. Jedan stane, a ti ne vidis I onaj drugi auto ne vidi tebe u drugoj traci. Onda predjem do ovog i pogledam da li neko ide.

narocito autobusi su opasni kad si vozac.
pesaci samo lete ko muve ispred busa da ne mozes ni da ih vidis.
mog tate kolega je tako i poginuo pred firmom..

a na stranu sto mnogi koji voze ne vode racuna zasto automobil u desnoj traci stoj i ladno jure i pokupe pesaka koga je propustio onaj auto iz desne trake....bahatih imas i medju vozacima i medju pesacima.

Back