KOJA JE NAJLUDJA IZJAVA KoJU STE CULI OD NEKOG IZ SVOJE OKOLINE?

Matora, ne lepa žena (grđana).....kritikuje mlađe koleginice što nose dekoltee....njena reakcija...štooo, i ja imam šta da pokažem nego nećuuu...pa se posle ljute što ih diraju...
I još jedna...poverava mi svoju priču jedan tip...posle jedne prilično teške životne situacije..reši da izvrši samoubistvo...i naravno proba i polu-uspe...završi u bolnici, koma i tako nešto otprilike....jer kaže " *ebiga ne bi ja tako, nego nisam lepo imao konopče ili pištolj...da sam 'imo ne bi se mrcvario i ne bi me pronašli"....ja sam se, grešna mi duša, zavalila od smeha, posle sam rekla da mi je krivo, ali da nisam mogla da izdržim.....
Sračunato.....oboje su mi bili smešni....a nije baš tako.....nevaljala sam...

Prošle godine bio neki fudbal, naši na moru, ostavili nam nešto para za taj period. I brat uzime pare i "Sve na pobedu Italije-sve ili ništa. Ako pobedi Italija živećemo ovih 10.dana dok nedodju kao carevi, ako izgubi gladovaćemo " Ja nisam mogao da ga smislim, a nemožeš se tući sa njim-jači je. Sva sreća pa se na putu do kladionice predomislio.
Inače ja dugo godina u principu navijam za Italiju, ali nikada nebih uradio tako nešto

Prošle godine bio neki fudbal, naši na moru, ostavili nam nešto para za taj period. I brat uzime pare i "Sve na pobedu Italije-sve ili ništa. Ako pobedi Italija živećemo ovih 10.dana dok nedodju kao carevi, ako izgubi gladovaćemo " Ja nisam mogao da ga smislim, a nemožeš se tući sa njim-jači je. Sva sreća pa se na putu do kladionice predomislio.
Inače ja dugo godina u principu navijam za Italiju, ali nikada nebih uradio tako nešto

i jesu pobedili na kraju?:lol:

Back