- Poruka
- 381.400
Iz vašeg iskustva, koja je pasta za zube najbolja i za preporuku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bugarska pasta FreshGuard od 75 din (što je i realna cena za pastu za zube) u ruskoj radnji MereIz vašeg iskustva, koja je pasta za zube najbolja i za preporuku.
Koka-Kola.............pojede sve sto ostane izmedju zuba.Iz vašeg iskustva, koja je pasta za zube najbolja i za preporuku.
probaj Denivit ali svakih deset dana nanosi na cetkicu i peglas zubiće ima efekta ako ne javis se stomatologu oni skinu kamenacKoja je dobra za skidanje kamenca?
trenutno koristim Parodontax io prilicno sam zadovoljna, sadrži mineralne soli i biljne ekstrakte
šoda bikarbonaIz vašeg iskustva, koja je pasta za zube najbolja i za preporuku.
Gde ima da se kupi?probaj Denivit ali svakih deset dana nanosi na cetkicu i peglas zubiće ima efekta ako ne javis se stomatologu oni skinu kamenac
ja konac Oral-Bmeni je ok i Blend-a-med
a konac koristim Sensodyne.
I ti ostavljaš zube u čašu uveče?koristim colgate total.
Ja mogu 2 prsta izmedju zuba, kakav konac...ja konac Oral-B
Takoe!Koka-Kola.............pojede sve sto ostane izmedju zuba.
Zubna pasta je najmanje bitna, jedino da ima fluorida koji služi za remineralizaciju zubne gledji. Najbitnija je tehnika kojom pereš zube. Zubi se peru tek pola sata posle jela.Iz vašeg iskustva, koja je pasta za zube najbolja i za preporuku.
što kaže reklama hej gili gili Lili Lili Lili lol