Koja je najbolja gitara za sviranje punk_a

Nije Telecaster za punk!
Telecaster je za Stonse i Queen.
Ako hoces da cepas punk samo ti ostani na tome sto imas!
Ako imas bolju gitaru to ne znaci da si bolji muzicar!
PozdraV

Strummer je svirao Telecastera.....Telecaster je za sve, sviraju ga i metalci,i rocker i punkeri....kao sto Sid rece,za punk i nije toliko bitna gitara.....us time sto mislim da je ova tema malo stara,i da je covek vec kupio gitaru....

Strummer je svirao Telecastera.....Telecaster je za sve, sviraju ga i metalci,i rocker i punkeri....kao sto Sid rece,za punk i nije toliko bitna gitara.....us time sto mislim da je ova tema malo stara,i da je covek vec kupio gitaru....

Ok Joe Strummer je Joe strummer! a pa da kupio je gitaru! a koju je kupio? koliko znam ovde negde pise da ce kupiti ibaneza ako sam dobro procitao

ma on stalno nesto menja obecava i kupuje a na kraju od toga nema nista!
Cuo sam danas da je kupio Squier stratocaster crveni sa ogromnim puzom valjda se takve gitare zovu big peg platio je gitaru nekih 10000 dinara i pojacalo Xbrand od fendera za nekih 5000 dinara
Bolji moj Aster ne prekida zvuk kod njega na F tonu na prvoj zici ton traje 1sekund i prekine se
Kvalitet

ma on stalno nesto menja obecava i kupuje a na kraju od toga nema nista!
Cuo sam danas da je kupio Squier stratocaster crveni sa ogromnim puzom valjda se takve gitare zovu big peg platio je gitaru nekih 10000 dinara i pojacalo Xbrand od fendera za nekih 5000 dinara
Bolji moj Aster ne prekida zvuk kod njega na F tonu na prvoj zici ton traje 1sekund i prekine se
Kvalitet

Mozda mu je iskrivjen vrat ili nek na kobilici povisi zicu.

Back