Sergio Pique
Početnik
- Poruka
- 33
Mislim da treba 9100 ali od kog proizvodjaca i gde moze da se nadje?
Ili jos bolje 8500?
do oko 70e
Ili jos bolje 8500?
do oko 70e
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lazacar2003:Ustedi 100 evrica pa kupi Ge Force FX 5700 128 mb(128 bit).Gledaj da ne kupis SE varijantu jer nista ne valja.Sa ovom karticom radice ti super Far Cry, Doom 3, Half Life 2 i sve nove igrice.Aj zdravo
TacnoHYBRID:kod Nvidie je XT isto sto i kod atija SE
a kod atija je XT isto sto i kod Nvidie Ultra
8)
Još kad bi svi ovo naučili bilo bi dobro, no zato su to proizvoćači dotičnih kartica i uradili da bi nekom neobaveštenom seljaku zagorčali život i natarali ga da se prikloni konkurentu.HYBRID:kod Nvidie je XT isto sto i kod atija SE
8)
imas ATI 9600 SE za 66e, pogledaj na www.ciocomputers.co.yuSergio Pique:Mislim da treba 9100 ali od kog proizvodjaca i gde moze da se nadje?
Ili jos bolje 8500?
do oko 70e
bojana.d:imas ATI 9600 SE za 66e, pogledaj na www.ciocomputers.co.yuSergio Pique:Mislim da treba 9100 ali od kog proizvodjaca i gde moze da se nadje?
Ili jos bolje 8500?
do oko 70e
bojana.d:imas ATI 9600 SE za 66e, pogledaj na www.ciocomputers.co.yuSergio Pique:Mislim da treba 9100 ali od kog proizvodjaca i gde moze da se nadje?
Ili jos bolje 8500?
do oko 70e
rastamann:bojana.d:imas ATI 9600 SE za 66e, pogledaj na www.ciocomputers.co.yuSergio Pique:Mislim da treba 9100 ali od kog proizvodjaca i gde moze da se nadje?
Ili jos bolje 8500?
do oko 70e
Bojana, ovde nema komercijalizacije....Ako radish u Ciocomputers-u, ne nabijaj to drugima na nos...Pogledaj malo po forumu, videcesh da niko od nas ne pominje koje su firme u pitanju...
Nenabijam ljudima na nos nego u poslednje vreme sve kupujem tamo, ..
Btw, ovo govorim i mojim komercijalistima..Ako nemash pojma, pitaj servisera, mozda ti on moze pomoci...Ako je 9600SE dobra karta, ja sam Pera Detlic...Ne tvrdi neshto shto nema veze s vezom samo zato shto na toj komponenti imas bolju marzu 2.5%...
HYBRID:kod Nvidie je XT isto sto i kod atija SE
8)