Koja čokolada vam je omiljena?

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Voleo sam cokolade, milku najvise, ali sad kako sam zapatio dijabetes ne smem vise da ih jedem :(
Kupi tamnu čokoladu sa stevijom. Ima ih dosta na tržištu, malo su skuplje ali se isplati. Idealne su za dijabetičare, gojazne osobe i onkološke bolesnike.
A možeš da jedeš i ovu tamnu Galeb čokoladu bez dodatog šećera.
Galeb-premium-pored-kafe.jpeg

Jedem samo ponekad gorku ,za kuvanje ..obično Menaž.
Ja volim sve čokolade. Baš retko da mi se neka ne svidi, al ni ta mi se ne
bi dugo u kući zadržala.
Ali poslednjih par godina kupujem samo Menaž čokoladu. Za nju ovi moji
koji proveravaju energetske vrednosti pomoću ''čiribu ćiriba'' tehnike
kažu da je dobra. Pojma nemam šta oni to rade, ali im verujem.

Bejah nekad mlad i lep i naivan..Uspavah i ušuškah ćerku od nekih holandskih milionera, guvernera i direktora trezora itd..
Pred zoru se budim i prijede mi se slatko..Zima, 4časa, sneg pada napolju..prelepo..buljim kroz prozor na osvetljeno dvorište dugoo...Ona hrče, slatko pomalo i spava spokojna😊
Ne palim svetlo da je ne probudim..Prepadaju me slike u polumraku sa zida..umetničke, milionske..Jedva utekoh par spratova niže pored spodoba sa tih slika..jezivo..
Jede mi se sada slatko😎
Ustajem i rovim po kuhinji..Nema ništa zapakovano kao po marketima..Sve neke pertlice i uzice..Sve sija a ja siromah navikao na folije i kartone i papire😥
Pakovanja mala a moj apetit ogroman..
To je bilo i prvi i poslednji put da probam belgijske, ručno pravljene, čokolade od 150evra kilogram, tek kasnije saznam šta sam tog snežnog, još nesvanutog jutra, jeo.
Skraćujem pisanije..
I vrede svih tih para. Imam ja sada para da ih kupim ali nije to to..sve u svoje vreme i kad imaš sa kim da ih podeliš
Sad već nedeljama, ovde u Španiji, jedem neke polujeftine sa bademima i još mi nisu dosadile..Samo ne volim one sa previše kakaa..samo mlečne

Back