Bejah nekad mlad i lep i naivan..Uspavah i ušuškah ćerku od nekih holandskih milionera, guvernera i direktora trezora itd..
Pred zoru se budim i prijede mi se slatko..Zima, 4časa, sneg pada napolju..prelepo..buljim kroz prozor na osvetljeno dvorište dugoo...Ona hrče, slatko pomalo i spava spokojna

Ne palim svetlo da je ne probudim..Prepadaju me slike u polumraku sa zida..umetničke, milionske..Jedva utekoh par spratova niže pored spodoba sa tih slika..jezivo..
Jede mi se sada slatko

Ustajem i rovim po kuhinji..Nema ništa zapakovano kao po marketima..Sve neke pertlice i uzice..Sve sija a ja siromah navikao na folije i kartone i papire

Pakovanja mala a moj apetit ogroman..
To je bilo i prvi i poslednji put da probam belgijske, ručno pravljene, čokolade od 150evra kilogram, tek kasnije saznam šta sam tog snežnog, još nesvanutog jutra, jeo.
Skraćujem pisanije..
I vrede svih tih para. Imam ja sada para da ih kupim ali nije to to..sve u svoje vreme i kad imaš sa kim da ih podeliš
Sad već nedeljama, ovde u Španiji, jedem neke polujeftine sa bademima i još mi nisu dosadile..Samo ne volim one sa previše kakaa..samo mlečne