gost 349237
Iskusan
- Poruka
- 6.633
Posmatrao sam Willie Williams-a, ali osim dobrih poluga oko vrata, nožni udarci su mu delovali neefikasno.Ručni pata-pata.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pushka![]()
A šta ako u datom trenutku nemam pušku, ili nemam vremena da je pripremim za borbu?
Posmatrao sam Willie Williams-a, ali osim dobrih poluga oko vrata, nožni udarci su mu delovali neefikasno.Ručni pata-pata.
pa koj cesh ****** u shumi bez pushke?i to tamo gde zhive medvedi!?
некако ми се чини да си узео погрешан пример... Да ли ми се чини да би овај снимак другачије изгледао да је медвед био тај који напада човека а не неки који покушава да нађе мало мира да се наспава?
Recimo da sam požurio do komšije pa zaboravio pušku, kako se snaći u takvim okolnostima?
Pa kako si uspeo zaboraviti pušku bre??
Bezi na drvo.
Kakvo borenje sa medvedom,to je mozda i gore nego da si lava izazvao na dvoboj.
Меда је тешка, јака и брза животиња, сумњам да би могао неким подезима да се одбраниш. Једним нападом шапе би ти поломио руку ако би кренуо да га зауставиш. Једино некако ногом у главу, high kick, да га ошамутиш па онда бежи кроз стрњику и коприве док не дође к себи.
kam malo bolje razmislim,pitaj hercegovce kako se to radi!![]()
ovaj medved ili je dobro istreniran ili je drogiran ili obaPosmatrao sam Willie Williams-a, ali osim dobrih poluga oko vrata, nožni udarci su mu delovali neefikasno.Ručni pata-pata.
jadna zivotinja, sta ga maltretiraju i posle ocekuju da ce drugacije da reaguje nego sto bi bilo koja druga divlja zivotinja reagovala...nas kako mi zao coveka, bilo kog od ovihOvaj momak je umro minut posle napada
Kazu da se treba napraviti mrtav ali nisam siguran da li to pali . Kad smo vec kod borbe sa medvedom da napisem i svoje iskustvo .Recimo da sam požurio do komšije pa zaboravio pušku, kako se snaći u takvim okolnostima?