Koja bi ste zivotinja bili?

• Začetnik teme Začetnik teme White
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa i bila sam sarkasticna, ali kad vidim ono moje "celjade" kako se rasirilo na tepihu i hrce sve u sesnaest, bez i jedne brige na svetu, ne mogu, a da joj ne zavidim

Neki od tih ljubimaca su tretirani onako kako treba, bez tih gluposti-šta će psu dijamantska ogrlica?! A ti spa i velnes centri za ljubimce, pa moj Gizmo se ovih dana malo ukočio i znaš kako se nameštao i uživao sinoć kad sam ga masirala! I već mu je danas bolje.

Evo si

2mzw0o6.jpg

danas ne bih voleo da sam životinja, ili bih bio u ZOO VRTU....ili u nekom REZERVATU...ili boh po šumi strahovao kada ce odjeknuti smrtonosni hitac nekog sumanutog lovca

alliiiiiiiii, gospodo draga....VOLEO BIH da sam bio ON :D :D :D...
pre 22 do 23 miliona godina....Njegovo velicanstvo
Sabljasti tigar....popularno SABLJOZUBI.

Grabljivacizdobakrede2-1-1.jpg

SABLjOZUBI je živeo rekoh već kada, bilo je to doba Neogena i bio je kralj velikih šuma, prerija, od njega se ledila krv tadasnjim prvim ljudima koji su poceli naseljavati zemlju
i imali samo neka koplja i sekire "toliko oštre" da je babin zub bio oštriji od njih...
Nista mu nije moglo stati na put osim mamuta....

VOLEO BIH DA SAM ON, ali tada u NEOGENU - ne sada naravno....:eek:
sada bih bio eksponat u nekom antropološkom muzeju :evil:
ili bi bio negde jos uvek zaledjen, okamenjen, NEOTKRIVEN :evil:

ajd zdravo, naravno da bih ipak uvek bio čovek

Kakve sam srece,ja bih verovatno bila magarac i to onaj jadni koji zivi u nekoj zabiti i kog svi jashu :think:

a gde si videla MAGARCA u BG...ili u Nišu...Valjevu itd
kako ga šetaju ulicom na povodcu i viču...
"fuj to MAGO, dodji ovamo MAGO...sedi MAGO..."

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

pa Magrci su domaće životinje koje su odvajkada živele na selu i pomagale ljudima u nosenju tereta i za jahanje...
Jaaaoooojjjj, ova gradska deca....:hahaha: :hahaha:

Mada mi se Honey Badger jelovnik bas i nesvidja ali kad bi morala da biram ...::super: Ova simpaticna zivotinjica nema priroden neprijatelje, sve zivotinje se je plase cak i lavovi ... otrov od zmije je samo osamuti, posle ujeda padne u neku vrste kome i posle izvesnog vremena probudi se ko posle ispijene flase vodke ili tako sl:pivce:.

Sorry na losem srpskom jeziku!

Back