Koja bi ste zivotinja bili?

• Začetnik teme Začetnik teme White
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel ovakav :)

Prilozi

• sea_otter.jpg
    sea_otter.jpg
    24,8 KB · Pregleda: 5
Ima jedan fazon na ovu temu. Pitali Crnogorca koja bi hteo da bude životinja, a on kaže "zmija - ideš a ležiš!"

Ja bih volela da budem slon, tj. slonica, negde u netaknutoj divljini.
One su dugovečne i mudre, ne jedu druga stvorenja, prevelike su da bi neko jeo njih, žive u velikim složnim porodicama i drže se matrijarhata. Takav život mi se sviđa.

Ima jedan fazon na ovu temu. Pitali Crnogorca koja bi hteo da bude životinja, a on kaže "zmija - ideš a ležiš!"

Ja bih volela da budem slon, tj. slonica, negde u netaknutoj divljini.
One su dugovečne i mudre, ne jedu druga stvorenja, prevelike su da bi neko jeo njih, žive u velikim složnim porodicama i drže se matrijarhata. Takav život mi se sviđa.

Kajo, sviđa mi se ova tvoja ideja. I to bih dodala, afrički slon ali šumski. Jesu nešto sitniji od onih iz savane ali su i dalje čak i bebe prevelike za leoparde a lavovi ne zalaze baš u šume s obzirom da nisu neki penjači. Ili možda azijska slonica, one nemaju čak ni kljove a ne koriste se ni za rad! I to bela, u Indiji. :mrgreen:

bila bih pas npr. Opre Vinfri ili Paris Hilton, da nosim kucece parfeme od 100 $ i kaputice poznatih svetskih marki, da me titraju, i setaju po rukama, mislimmmmm....

Ne, mislim da Oprina Sofi nikad nije imala tih problema. Njoj je, brate, upala sekira u med! Opra ne može da ima decu i Sofi joj je došla kao zamena, tako se i odnosila prema njoj. Isto tako i Nikolet Šeridan prema svom retriveru ima sasvim normalan odnos. Dok, s druge strane, jadnoj Zvončici život uopšte nije bio lak. Nije lako biti statusni simbol kad bi trebalo da si pas. Isto važi i za ostale "precious pooches" sa nalakiranim noktima i ofarbanim loknicama.

Back