rendianka
Poznat
- Poruka
- 8.536
Ako se Nikolic slozi da ide u kohabitaciju sa DSom i njegovim satelitima bice miniran svakodnevnim podmetanjima kao Kostunica u kohabitaciji sa zutima, za Tomu ce to biti propast.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako se Nikolic slozi da ide u kohabitaciju sa DSom i njegovim satelitima bice miniran svakodnevnim podmetanjima kao Kostunica u kohabitaciji sa zutima, za Tomu ce to biti propast.
Mislim da bi DS trebala ostati u opoziciji i pustiti ove Tomine da formiraju vlast .
Mislim da bi se kroz cetiri vratili jaci nego ikada jer ce se ovi izblamirati !
Toma bi se u tom slučaju našao u tadašnjoj ulozi Tadića ,a ne Koštunice .Ako se Nikolic slozi da ide u kohabitaciju sa DSom i njegovim satelitima bice miniran svakodnevnim podmetanjima kao Kostunica u kohabitaciji sa zutima, za Tomu ce to biti propast.
Mislim da bi DS trebala ostati u opoziciji i pustiti ove Tomine da formiraju vlast .
Toma bi se u tom slučaju našao u tadašnjoj ulozi Tadića ,a ne Koštunice .
Inače ako Dačić ode opet sa žutima onda Toma nema šta da se slaže i ne pita se ništa,jedino da podnese ostavku u šta ne verujem.
Ma zavisi od vlade,glasao je i za Milutinovića narod +šiptari sa Kosova, pa i nije imao neku snagu .Predsednika je direktno glasao narod i tu se krije snaga predsedničkog mesta u Srbiji !!!!
Takvi kao ti su nadglasani juče na sednici DS-a !!!
Funkcioneri ne žele da se odriču fotelja i imuniteta, a mogu da završe i u ćuzi !!!
Може да саботира рад и избацује на површину мутне радње.Toma bi se u tom slučaju našao u tadašnjoj ulozi Tadića ,a ne Koštunice .
Inače ako Dačić ode opet sa žutima onda Toma nema šta da se slaže i ne pita se ništa,jedino da podnese ostavku u šta ne verujem.
Ne može da izbacuje ,pošto je njegova partija sastavljena od istih lopova i krimosa kao i ovaj sadašnji režim , ustvari pola partije mu je čak i došlo iz DS-a,G17,DSS-a,SPO-a , SPS-a , tako da mu se ne isplati da čačka previše jer svašta može isplivati .Може да саботира рад и избацује на површину мутне радње.
Tomina kohabitacija sa DS-om je najgora opcija.
Po Tomu.
Mnogo su kvarni.