Nemamo , imamo kupler majstora iz Batajnice Kokezu koji je tu došao političkom voljom sadašnjeg predsednika čiji je aktivista bio ,a koji nikakve veze sa fudbalom nema .
Saviću ništa ne vredi što je pošten i što je pristojan i kulturan jer kod nas fudbal drže politika i menadžeri ,tako da bi on ili morao da se povinuje i svijm ugledom u javnosti služio kao paravan ,ili ne bi hteo i skinuli bi mu "glavu " odmah jer nije navikao da se bori sa ajkulama .
Ja ne znam dal više ne volim Zvezdu ili Partizan , a za Dinamo me zabole ona stvar , al je činjenica da je recimo Zečević napravio ozbiljan evropski klub od Partizana u vreme rata i sankcija , bombardovanja , kao i da je uspešno balansirao izmedju politike i menažera , Mirka Marjanovića ,raznih Arkana,kasnije Djindjića i žutih ... Mamić je verovatno najuspešniji menadžer na ovim prostorima ikada , jedino mi na pamet pada još Cvele koji je sa Zvedom uzeo Kup Šampiona u Bariju , al za njega ne znam ni dal je živ , a i ako jese ima 100 godina .