Кога за Председника- ФСС?

Укуцај у претраживач његово име и презиме, и сазнаћеш ко је Савић.
Легенда Звезде, особа без и једне мрље, скроман и повучен породичан човек; поштују га и најватренији Гробари, навијачи Партизана, које је често остављао у сузама, док је играо.

Ma sta da ukucavam, ja se secam Savicevica, bio je nekad
nada i uzdanica, al je on valjda Crnogorac pa zato ne dolazi u obzir?

Ауторска тема, која само на изглед није -политичка...
Јасно је да је Кокеза завршио са својим "председниковањем", било чим, без обзира на исход истраге о томе- чиме се заиста бавио.
Свима је мање-више јасно да је фудбал потпуно криминализован у Србији; до душе, слично је у целом свету, а Србија је, јел'те, свет...
Елем- кога би предложили за следећег Председника ФСС, а сматрате га способним да ту ако не среди, а оно- поправи стање?
Мој предлог је -Душан Савић.
Наравно, ако је уопште вољан да се замлаћује са тим проблемима; потпуно бих га разумео ако одбије...
Изволите.

Такве имамо пола века на тој функцији; резултат видимо.
Фудбал треба вратити само играчима; док то не урадимо- имаћемо нарко- бизнис на трибинама, сумњив новац у том спорту, кланове и убиства повезана са тим спортом...
Не треба ту много памети; само поштење и љубав према спорту, чини ми се...
Nemamo , imamo kupler majstora iz Batajnice Kokezu koji je tu došao političkom voljom sadašnjeg predsednika čiji je aktivista bio ,a koji nikakve veze sa fudbalom nema .
Saviću ništa ne vredi što je pošten i što je pristojan i kulturan jer kod nas fudbal drže politika i menadžeri ,tako da bi on ili morao da se povinuje i svijm ugledom u javnosti služio kao paravan ,ili ne bi hteo i skinuli bi mu "glavu " odmah jer nije navikao da se bori sa ajkulama .
Ja ne znam dal više ne volim Zvezdu ili Partizan , a za Dinamo me zabole ona stvar , al je činjenica da je recimo Zečević napravio ozbiljan evropski klub od Partizana u vreme rata i sankcija , bombardovanja , kao i da je uspešno balansirao izmedju politike i menažera , Mirka Marjanovića ,raznih Arkana,kasnije Djindjića i žutih ... Mamić je verovatno najuspešniji menadžer na ovim prostorima ikada , jedino mi na pamet pada još Cvele koji je sa Zvedom uzeo Kup Šampiona u Bariju , al za njega ne znam ni dal je živ , a i ako jese ima 100 godina .

Nemamo , imamo kupler majstora iz Batajnice Kokezu koji je tu došao političkom voljom sadašnjeg predsednika čiji je aktivista bio ,a koji nikakve veze sa fudbalom nema .
Saviću ništa ne vredi što je pošten i što je pristojan i kulturan jer kod nas fudbal drže politika i menadžeri ,tako da bi on ili morao da se povinuje i svijm ugledom u javnosti služio kao paravan ,ili ne bi hteo i skinuli bi mu "glavu " odmah jer nije navikao da se bori sa ajkulama .
Ja ne znam dal više ne volim Zvezdu ili Partizan , a za Dinamo me zabole ona stvar , al je činjenica da je recimo Zečević napravio ozbiljan evropski klub od Partizana u vreme rata i sankcija , bombardovanja , kao i da je uspešno balansirao izmedju politike i menažera , Mirka Marjanovića ,raznih Arkana,kasnije Djindjića i žutih ... Mamić je verovatno najuspešniji menadžer na ovim prostorima ikada , jedino mi na pamet pada još Cvele koji je sa Zvedom uzeo Kup Šampiona u Bariju , al za njega ne znam ni dal je živ , a i ako jese ima 100 godina .
Buraz, aj to meni nadji Poštenog pa da ga poljubim u golo dupe na Trgu Republike pred TV kamerama?

Recimo tvoj slučaj...

1615027742784.jpeg

Back