Кога за Председника- ФСС?

HEFESTOS 1

Buduća legenda
Poruka
31.324
Ауторска тема, која само на изглед није -политичка...
Јасно је да је Кокеза завршио са својим "председниковањем", било чим, без обзира на исход истраге о томе- чиме се заиста бавио.
Свима је мање-више јасно да је фудбал потпуно криминализован у Србији; до душе, слично је у целом свету, а Србија је, јел'те, свет...
Елем- кога би предложили за следећег Председника ФСС, а сматрате га способним да ту ако не среди, а оно- поправи стање?
Мој предлог је -Душан Савић.
Наравно, ако је уопште вољан да се замлаћује са тим проблемима; потпуно бих га разумео ако одбије...
Изволите.

Треба неко ко воли фудбал, додуше гледати...ко има организационе способности, воли тимски рад (понекад), има јаке везе, зна језике..од кинеског и све редом како Сунце иде.
Критеријуми јесу строги, али мислим да кандидата имамо.

Треба неко ко воли фудбал, додуше гледати...ко има организационе способности, воли тимски рад (понекад), има јаке везе, зна језике..од кинеског и све редом како Сунце иде.
Критеријуми јесу строги, али мислим да кандидата имамо.
Шта мислиш о мом предлогу?
Будући да сам "донекле" навијаш Партизана...

Подржавам.
Он свакако у том случају мора бити спреман да ће га једном провући кроз блато, кад неком буде требала афера.
Баш зато је Савић идеалан кандидат; не постоји ништа чиме њега могу облатити, а да се сами не "укачкају" до гуше... :lol:
Тог човека цени и чак Партизанов југ, и сваки нормалан и поштен човек у Србији...

Ауторска тема, која само на изглед није -политичка...
Јасно је да је Кокеза завршио са својим "председниковањем", било чим, без обзира на исход истраге о томе- чиме се заиста бавио.
Свима је мање-више јасно да је фудбал потпуно криминализован у Србији; до душе, слично је у целом свету, а Србија је, јел'те, свет...
Елем- кога би предложили за следећег Председника ФСС, а сматрате га способним да ту ако не среди, а оно- поправи стање?
Мој предлог је -Душан Савић.
Наравно, ако је уопште вољан да се замлаћује са тим проблемима; потпуно бих га разумео ако одбије...
Изволите.
Ja bi im instalirao Madlen Olbrajt. Nisu bolje zaslužili.

Dule je pristojan čovek iako se politički ne slažemo , al ne deluje da je previše inteligentan i da ima menadžerske i oranizacione sposobnosti,niti ima iskustva . To što je bio vrhunski fudbaler pre 40 i kusur godina ne znači da je sposoban da vodi savez ,verujem da je Dule i pošten čovek al nije vodio u karijeri ni stambenu zajednicu ili seoski fudbalski klub,a sa 65 i kusur godna da se uči baš i nije pametno .
Tu treba neki iskusni i namazani menadžer , polukrimos koji ima iza sebe rezultate poput Žarka Zečevića ili još Zdravka Mamića , taman da uteramo ustašama koje ga drže na poternici .

Al ja ga ne poznajem, kako da se izjasnjavam o ljudima koje ne poznajem? Ono, i ne moram, al eto, bas zelim :D
Jel ima neko iz Bosne? Jovic je mlad, recimo, a i z Bosne je.
Укуцај у претраживач његово име и презиме, и сазнаћеш ко је Савић.
Легенда Звезде, особа без и једне мрље, скроман и повучен породичан човек; поштују га и најватренији Гробари, навијачи Партизана, које је често остављао у сузама, док је играо.

Укуцај у претраживач његово име и презиме, и сазнаћеш ко је Савић.
Легенда Звезде, особа без и једне мрље, скроман и повучен породичан човек; поштују га и најватренији Гробари, навијачи Партизана, које је често остављао у сузама, док је играо.
Sama činjenica da je igrao za klub koji nosi naziv po simblu titoističke okupacije je mrlja.

Tu treba neki iskusni i namazani menadžer , polukrimos koji ima iza sebe rezultate
Такве имамо пола века на тој функцији; резултат видимо.
Фудбал треба вратити само играчима; док то не урадимо- имаћемо нарко- бизнис на трибинама, сумњив новац у том спорту, кланове и убиства повезана са тим спортом...
Не треба ту много памети; само поштење и љубав према спорту, чини ми се...

Back